Αθλητισμός

Euroleague: “Μύλος” με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ στη Σερβία

Euroleague: “Μύλος” με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ στη Σερβία

Πηγή Φωτογραφίας: Tyler Quincy Dorsey-basketnews

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ανατροπές στα δημοσιεύματα για το μέλλον του πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Sportklub», ο άλλοτε γκαρντ του Ολυμπιακού φέρεται να είναι ψηλά στη λίστα της Παρτίζαν. Ωστόσο, μερικές ώρες αργότερα το «telesport.rs» διέψευσε τη σχετική πληροφορία και επικαλούμενο δικές του πηγές αναφέρει πως ο διεθνής γκαρντ απασχολεί πολύ έντονα τον Ερυθρό Αστέρα!

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο νέο δημοσίευμα, οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου έχουν κάνει διερευνητική κρούση για να μάθουν το στάτους του 26χρονου εδώ και μερικές ημέρες. Από ‘κει και πέρα, στον Ερυθρό Αστέρα περιμένουν την απάντηση του Φακούντο Καμπάτσο και εφόσον ο Αργεντινός δεν αποδεχτεί την πρότασή τους, τότε θα κινηθούν δυναμικά για να υπογράψουν τον Ντόρσεϊ.

Στο μεταξύ, ο Ερυθρός Αστέρας έχει έναν σημαντικό «σύμμαχο» στην υπόθεση του Έλληνα γκαρντ, καθώς έχει τον ίδιο εκπρόσωπο με τους Μπεν Μπέντιλ, Λούκα Βιλντόσα και Λούκα Μίτροβιτς.

Φέτος το καλοκαίρι, ο Ντόρσεϊ υπέγραψε two-way συμβόλαιο με τους Μάβερικς και με τη θυγατρική τους ομάδα στην G League έχει κατά μέσο όρο 24,8 πόντους (49% στο τρίποντο), 5,2 ριμπάουντ, 2 ασίστ σε 12 αγώνες.

Πηγή: sport-fm

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.