Αθλητισμός

Μαρόκο – Πορτογαλία 1-0: Ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Μουντιάλ – Τα δάκρυα του Ρονάλντο

Μαρόκο – Πορτογαλία 1-0: Ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Μουντιάλ – Τα δάκρυα του Ρονάλντο
Το Μαρόκο έγινε η πρώτη αφρικανική χώρα που προκρίνεται σε ημιτελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου

Η ομάδα του Ουαλίντ Ρεγκραγκί έγινε η πρώτη αφρικανική χώρα που προκρίνεται στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς κατάφερε να αποκλείσει την… παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο (1:0), χάρη στο γκολ του Εν Νεσίρι από το πρώτο ημίχρονο.. Πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του από τη γαλλοβρετανική μάχη.

Ο Ουαλίντ Ρεγκραγκί έγινε ο πρώτος Αφρικανός προπονητής που συμμετάσχει σε προημιτελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου. / O Γιουσέφ Εν Νεσίρι είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Μαρόκο στο Μουντιάλ. / Η Πορτογαλία έχει κάνει τα περισσότερα λάθη που οδήγησαν σε γκολ στο φετινό Μουντιάλ (3). / Ο Κριστιάνο Ρονάλντο “έπιασε” τον Μπαντρ Αλ-Μουτάβα στην πρώτη θέση των διεθνών συμμετοχών (196). / Το Μαρόκο έγινε η πρώτη αφρικανική χώρα που προκρίνεται σε ημιτελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μαρόκο (Ουαλίντ Ρεγκραγκί): Μπόνο, Χακίμι, Γιαμίκ, Σαΐς (58′ λ.τρ. Ντάρι), Ατιάτ-Αλά, Άμραμπατ, Ουνάχι, Αμαλά (64′ Σεντιρά), Ζίγιες (81′ λ.τρ. Αμπουχλάλ), Μπουφάλ (81′ Γιαμπράν), Εν Νεσίρι (64′ Μπενούν)

Πορτογαλία (Φερνάντο Σάντος): Κόστα, Νταλότ (79′ λ.τρ. Όρτα), Ντίας, Πέπε, Γκερέιρο (51′ Κανσέλο), Nέβες (51′ Κ. Ρονάλντο), Φερνάντες, Οτάβιο (69′ Βιτίνια), Σίλβα, Φέλιξ, Ράμος (69′ Λεάο)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments