Αθλητισμός

Ρόκετς – Μπακς 97-92: MVP ο Γιάννης με ιστορική εμφάνιση

Ρόκετς – Μπακς 97-92: MVP ο Γιάννης με ιστορική εμφάνιση

Πηγή Φωτογραφίας: YouTube

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε ιστορία στο NBA, ξεπερνώντας τους 15.000 πόντους, ωστόσο οι Ρόκετς χάλασαν το «πάρτι», επικρατώντας των Μπακς με 97-92.

Βραδιά ορόσημο για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο η αποψινή. Ο Greek Freak έγραψε ιστορία, καθώς κατάφερε να ξεπεράσει τους 15.000 πόντους στον μαγικό κόσμο του NBA, συνεχίζοντας έτσι να ανεβάζει τον μύθο του στο Πάνθεον των «θρύλων» του πρωταθλήματος.

Οι Μπακς ωστόσο δεν ήταν σε καλή βραδιά, όπως και ο Γιάννης, με τους Ρόκετς να χαλάνε το… πάρτι και να επικρατούν με 97-92. Στα χαμηλά ο Έλληνας σούπερ σταρ, ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 16 πόντους, 18 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 μπλοκ σε 36 λεπτά συμμετοχής, με 7/15 δίποντα και 2/6 βολές.

View this post on Instagram

A post shared by Giannis Ugo Antetokounmpo (@giannis_an34)

Το πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες το πήγαν χέρι – χέρι, με το σκορ να εναλλάσσει συνεχώς και τους Ρόκετς να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με ένα προβάδισμα δύο πόντων (50-48). Ίδια ακριβώς εικόνα και στην τρίτη περίοδο, με τα «ελάφια» ωστόσο να περνάνε στην αντεπίθεση και να παίρνουν το προβάδισμα.

Η ομάδα του Χιούστον όμως πήρε το πάνω χέρι στο φινάλε, οι Μπακς σκόραραν μόλις 13 πόντους σε όλη την τέταρτη περίοδο και έτσι οι Ρόκετς επικράτησαν με 97-92.

Με πληροφορίες από top10.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments