Οδηγός

Γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Παρατείνονται οι αιτήσεις μέχρι την Τετάρτη

Γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Παρατείνονται οι αιτήσεις μέχρι την Τετάρτη

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Μέχρι αύριο, Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι παίρνουν παράταση από το ΑΣΕΠ οι αιτήσεις συμμετοχής στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.

Μέχρι αύριο, Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι παίρνουν παράταση από το ΑΣΕΠ οι αιτήσεις συμμετοχής στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.

Ανακοινώνεται ότι η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής των υποψηφίων στην Πρόσκληση-Προκήρυξη 2Γ/2022 του ΑΣΕΠ

(Φ.Ε.Κ. 75/τ. Α.Σ.Ε.Π./21.11.2022) που αφορά στη διαδικασία κατάταξης υποψηφίων με πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό σε πίνακα βαθμολογίας ανά κατηγορία και κλάδο/ειδικότητα ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ και ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ σύμφωνα με το άρθρο 8 του ν.4765/2021 (πρώτο στάδιο), παρατείνεται μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης 21 Δεκεμβρίου 2022.

Υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr > Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες > Αίτηση) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Πρόσκληση/Προκήρυξη (Παράρτημα Γ΄) καθώς και τις οδηγίες που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ την 1.12.2022.

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.