Αθλητισμός

Τελειώνει παίκτης από τον Ολυμπιακό με εντολή Μίτσελ – “Ψήνεται” ήδη πρόταση από το εξωτερικό

Τελειώνει παίκτης από τον Ολυμπιακό με εντολή Μίτσελ – “Ψήνεται” ήδη πρόταση από το εξωτερικό

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ακόμα ένας παίκτης που δεν υπολογίζεται από τον Μίτσελ, ετοιμάζεται να κουνήσει "μαντήλι" τον Ιανουάριο.

Ακόμα ένας παίκτης που δεν υπολογίζεται από τον Μίτσελ, ετοιμάζεται να κουνήσει “μαντήλι” τον Ιανουάριο.

Ολυμπιακός: Ο Πιέρ Κουντέ δεν υπολογίζεται από τον Μίτσελ, όπως φάνηκε από τον αποκλεισμό του για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ.

Για τον Καμερουνέζο, εάν δεν αλλάξει κάτι στην πορεία και στον σχεδιασμό, μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο σχετικά με το μέλλον του το γεγονός ότι ήταν βασικός στη νίκη της Εθνικής του επί της Βραζιλίας στο Μουντιάλ, όπως και γενικότερα η παρουσία του στο Κατάρ. Ενδιαφέρον ήδη υπάρχει από το εξωτερικό.

Έχει αποκτήσει πλήρη εικόνα για το ρόστερ του ο Μίτσελ.

Είναι σαφές ότι ο Μίτσελ έχει πλέον ξεκάθαρη εικόνα για το ρόστερ του. Και έγινε ακόμα πιο ξεκάθαρη, στη διάρκεια της μίνι προετοιμασίας στην Ισπανίας. Πέραν των τραυματιών Βαλμπουενά, Μπα, Βατσλίκ, ο Ίβηρας προπονητής άφησε εκτός αποστολής για τα Γιάννενα παίκτες τους οποίους δεν τους έχει ψηλά στο ροτέισον. Παίκτες δηλαδή όπως οι Σισέ, Ουί Τζο, Κουντέ (βλ. παραπάνω), Αμπουμπακάρ, Άβιλα, Λάιντνερ, Μπόουλερ, δεν μπήκαν καν στην αποστολή για το ματς με τον ΠΑΣ. Γεγονός που πιστοποιεί, ότι ο Μίτσελ δεν τους υπολογίζει.

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη αποκτήσει τον Ροντινέι, ενώ ψάχνει στην αγορά και για στόπερ, ειδικά αν για τον Σισέ προκύψει θέμα. Άλλωστε, χθες μόλις ο μάνατζέρ του άνοιξε τη συζήτηση γύρω από το μέλλον του Σενεγαλέζου στόπερ στο λιμάνι.

Πηγή: sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments