Focus

Αντόνιο Μπαντέρας: “Η καρδιακή προσβολή ήταν το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη – Ξέρω ότι θα πεθάνω”

Αντόνιο Μπαντέρας: “Η καρδιακή προσβολή ήταν το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη – Ξέρω ότι θα πεθάνω”

Πηγή Φωτογραφίας: GQ España

Η ειλικρινής εξομολόγηση του ηθοποιού για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που υπέστη το 2017.

Ο Αντόνιο Μπαντέρας πριν από περίπου πέντε χρόνια αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας, προστατεύοντας όσο το δυνατόν περισσότερο την ιδιωτική του ζωή. Ήταν η χρονιά όπου ο 62χρονος αστέρας του Χόλιγουντ υπέστη καρδιακή προσβολή, με τα αγαπημένα του πρόσωπα και τους θαυμαστές του να ανησυχούν ιδιαίτερα για την υγεία του. Χωρίς να αποσυρθεί, ωστόσο, από τον χώρο της υποκριτικής, αλλά και από το λανσάρισμα του αρώματος που φέρει την υπογραφή του, ο Μπαντέρας επέστρεψε δυναμικά στην ενεργό δράση, αφήνοντας στο παρελθόν την περιπέτεια υγείας που πέρασε.

View this post on Instagram

A post shared by Antonio Banderas (@antoniobanderas)

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, μάλιστα, ο Ισπανός ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε ανοιχτά για την δύσκολη αυτή φάση της ζωής του, δηλώνοντας με ειλικρίνεια πως το έμφραγμα που πέρασε “ήταν ένα από τα καλύτερα πράγματα που συνέβησαν ποτέ στην ζωή του”, καθώς βρέθηκε αντιμέτωπος με τον θάνατο. “Μου πήρε λίγο χρόνο μέχρι να το συνειδητοποιήσω, αλλά μάλλον ήταν από τα καλύτερα πράγματα που έγιναν ποτέ στην ζωή μου, επειδή τα πράγματα που δεν ήταν σημαντικά και ανησυχούσα καθημερινά γι’ αυτά ήταν χωρίς νόημα. Σκέφτηκα, γιατί ανησυχώ για όλα αν πρόκειται να πεθάνω; Πάντα ήξερα ότι θα πέθαινα, αλλά τώρα το γνωρίζω” ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Page Six.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, τα σημαντικότερα πράγματα της ζωής του είναι τελικά η κόρη του, Στέλλα, την οποία έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του, Μέλανι Γκρίφιθ, οι φίλοι και η οικογένεια που έχει δημιουργήσει με την νέα του σύντροφο. Η τελευταία, μάλιστα, ήταν εκείνη που στην ουσία του έσωσε την ζωή, καθώς την στιγμή που ο ηθοποιός υπέστη καρδιακή προσβολή το 2017, η Νικόλ Κίμπελ ήταν δίπλα του και του παρείχε τις πρώτες βοήθειες, κάτι για το οποίο θα της είναι για πάντα ευγνώμων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments