Αθλητισμός

Με εντολή Γιαννακόπουλου έρχεται μεταγραφή έκπληξη στο ΟΑΚΑ μετά τον Ολυμπιακό

Με εντολή Γιαννακόπουλου έρχεται μεταγραφή έκπληξη στο ΟΑΚΑ μετά τον Ολυμπιακό

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Οι Πράσινοι θέλουν να σπάσουν την... κατάρα με τους Πειραιώτες και μετά θα "τρέξουν" την ενίσχυση του ρόστερ

Για… τελικό προετοιμάζονται άπαντες στον Παναθηναϊκό, ενόψει του μεγάλου και κρίσιμου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την Euroleague (30/1, 21:00). Στον Εξάστερο ξέρουν πόσα πολλά διακυβεύονται στο συγκεκριμένο παιχνίδι, τόσο λόγω του σερί 9-0 που τρέχουν οι Πειραιώτες όσο και για καθαρά βαθμολογικούς λόγους φυσικά. Μπορεί να είναι νωρίς, αλλά αν χάσει η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς στο Μαρούσι, τότε και οι τελευταίες ελπίδες για είσοδο στην 8άδα ουσιαστικά εξανεμίζονται.

Μιας και αναφερθήκαμε στον Ράντονιτς αξίζει εδώ ν’ ανοίξουμε μια παρένθεση. Μπορεί ο Μαυροβούνιος τεχνικός να έχει περάσει περίοδο πίεσης, να έχουν υπάρξει ματς (βλ. διαβολοβδομάδα με Βίρτους και Βιλερμπάν) που έχει παίξει ακόμα και το “κεφάλι” του, ωστόσο η εμπιστοσύνη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου συνεχίζει να υφίσταται. Εκτός απροόπτου ο Ράντονιτς θα τελειώσει τη χρονιά στον Παναθηναϊκό και τότε είναι που θα κριθεί, για το τι πέτυχε ή όχι.

Πάμε τώρα στις μεταγραφές. Στις “κεραίες” μας έφτασε η πληροφορία πως, όταν μες στον Ιανουάριο ο Παναθηναϊκός κινηθεί για έναν παίκτη, θα “χτυπήσει” την πόρτα στην αγορά για πεντάρι. Στο “4” ο Μαντζούκας έδειξε και με το παραπάνω ότι μπορεί να έχει ρόλο στο ροτέισον, επομένως έλυσε τα χέρια στο κλαμπ για τον ψηλό που ψάχνουν. Πεντάρι λοιπόν, που θα πλαισιώσει Παπαγιάννη-Γκουντάιτις.

Με πληροφορίες από sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments