Lifestyle

Αντώνης Νικοπολίδης: Ο πραγματικός λόγος που ζήλευε τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό [vid]

Αντώνης Νικοπολίδης: Ο πραγματικός λόγος που ζήλευε τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Ο Αντώνης Νικοπολίδης σε μία σπάνια συνέντευξη μιλά για την γυναίκα του και την απώλεια του πατέρα του στα 22 του

Ο Αντώνης Νικοπολίδης έδωσε μια ξεχωριστή συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και την Χριστίνα Πατσιώκα, με αρκετές προσωπικές εξομολογήσεις. Ιδιαίτερα ήταν τα λόγια που είπε για την σύζυγό του…

View this post on Instagram

A post shared by Nikopolidis Antonis (@nikopolidisa71)

«Η σύζυγός μου πέρα από το ότι είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα, είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα η οποία συνεχίζει ακόμα και τώρα να δημιουργεί πράγματα, να βάζει νέους στόχους και να τους πετυχαίνει. Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό. Ουσιαστικά, τη θαυμάζω πολύ εκτός του ότι είμαι ερωτευμένος ακόμα μαζί της. Ο έρωτας είναι κάτι το οποίο δεν φεύγει, ή είσαι ερωτευμένος με κάποιον ή δεν είσαι, δεν είναι συνήθεια. Ο έρωτας είναι έρωτας, είναι θαυμασμός», ανέφερε ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Για την απώλεια του πατέρα του, ο Αντώνης Νικοπολίδης είπε: «Δύσκολες στιγμές για μένα είναι οι στιγμές της απώλειας. Όταν έχεις χάσει τον πατέρα σου σε πολύ μικρή ηλικία είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή. Μέσα από αυτή αντλείς τη δύναμη για να συνεχίσεις και να γίνεις πιο δυνατός. Ήμουν στα 22 περίπου κι εκείνος 50 χρονών και ήταν δύσκολο για πολλά χρόνια να συνειδητοποιήσω την απώλειά του. Ζήλευα αρκετά παιδιά στο Euro που είχαν μαζί τους οικογένειες και πατεράδες».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments