Αθλητισμός

Ο Θόδωρος Καρυπίδης εξέφρασε τα παράπονα του στους παίκτες

Ο Θόδωρος Καρυπίδης εξέφρασε τα παράπονα του στους παίκτες

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο Θόδωρος Καρυπίδης βρέθηκε το πρωί στην προπόνηση του Άρη, όπου είχε τετ με τους παίκτες και τον Άλαν Πάρντιου. Δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα στην Τούμπα.

Σύμφωνα με το Sport24, o μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στην προπόνηση των κιτρινόμαυρων, όπου είχε τετ-α-τετ με τους παίκτες της ομάδας και τον προπονητή, Άλαν Πάρντιου.

Μιλώντας στο ποδοσφαιρικό τμήμα, εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για την εμφάνιση στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, τονίζοντας ότι υπήρχε έλλειψη πάθους και μαχητικότητας, ενώ στάθηκε και στη διαιτησία.

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη σημείωσε ότι ο Ούγγρος διαιτητής αδίκησε την ομάδα του και δίκαια φωνάζουν οι κιτρινόμαυροι για επιθετικό φάουλ στη φάση του γκολ. Πάντως, τους είπε πως πρέπει να μάθουν να κερδίζουν και τους διαιτητές, κάτι που το έχουν κάνει πράξη όταν παίζουν όπως πρέπει.

Επιπλέον, είπε πως στα ντέρμπι φαίνεται το “μέταλλο”, ενώ ζήτησε από τους παίκτες να βγάλουν αντίδραση στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ακολούθως, ο Καρυπίδης συνομίλησε με τον Άλαν Πάρντιου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments