Διεθνή

Εύα Καϊλή: Αύριο η απόφαση για παράταση ή μη της προφυλάκισής της [vid]

Εύα Καϊλή: Αύριο η απόφαση για παράταση ή μη της προφυλάκισής της [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)/

Αύριο, 19 Ιανουαρίου, στις 10 το πρωί ώρα Ελλάδος, η Εύα Καϊλή θα βρεθεί ενώπιον του προδικαστικού συμβουλίου όπου θα καταθέσει και αργότερα θα κριθεί αν θα παραμείνει προφυλακισμένη για έναν ακόμη μήνα, ή αν θα βγει προσωρινά φορώντας «βραχιολάκι».

Αύριο, 19 Ιανουαρίου, στις 10 το πρωί ώρα Ελλάδος, η Εύα Καϊλή θα βρεθεί ενώπιον του προδικαστικού συμβουλίου όπου θα καταθέσει και αργότερα θα κριθεί αν θα παραμείνει προφυλακισμένη για έναν ακόμη μήνα, ή αν θα βγει προσωρινά φορώντας «βραχιολάκι». Η Εύα Καϊλή παραμένει κρατούμενη εδώ και έναν μήνα περίπου, ενώ εδώ και μερικές εβδομάδες είχε αιτηθεί προσωρινή αποφυλάκιση με βραχιολάκι, ωστόσο η εκδίκαση είχε πάρει αναβολή, καθώς δεν είχε εμφανιστεί η ίδια στο δικαστήριο. Μετά την είδηση ότι ο Παντσέρι αποφάσισε να συνεργαστεί με τις αρχές και να μιλήσει για όλους και για όλα προκειμένου να έχει πιο ευνοϊκή μεταχείριση, ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ρωτήθηκε από το Open αν αυτό αλλάζει κάτι ως προς τη γραμμή υπεράσπισή της. «Η Εύα Καϊλή και αύριο θα δηλώσει αθώα και θα δώσει μάχη για να αποδείξει την αθωότητά της», απάντησε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Παντσέρι, Μαρκ Ουτεντάλ, «ο Αντόνιο Παντσέρι είναι έτοιμος να πει όλη την αλήθεια και να συμβάλει στην αποτελεσματικότητα των ερευνών. Υπέγραψε τη συμφωνία συνεργασίας με τη Βελγική Ομοσπονδιακή Εισαγγελία σε κατάσταση πραγματικού ψυχολογικού σοκ».

Ο Ιταλός ευρωβουλευτής φέρεται να «καίει» τους Ταραμπέλα και Κοτσολίνο, με τον πρώτο να αναφέρουν πηγές πως έχει παραδεχτεί ότι του έδωσε 120.000 ευρώ προκειμένου να στηρίξει τις θέσεις του Κατάρ. Ο Ταραμπέλα ρωτήθηκε για την πληροφορία από κανάλι, ωστόσο απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας πως πρώτα θα καταθέσει στις Αρχές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments