Διεθνή

Μπριζίτ Μακρόν: Το μυστικό διαμέρισμα με τον άνδρα μου στα Ηλύσια

Μπριζίτ Μακρόν: Το μυστικό διαμέρισμα με τον άνδρα μου στα Ηλύσια

Πηγή Φωτογραφίας: Daily Mail- Notícias - Plu7- eurokinissi/mononews

Στη συνέντευξη η πρώην καθηγήτρια του Εμμανουέλ Μακρόν αποκαλύπτει ότι διατηρούν με τον σύζυγό της ένα ιδιαίτερο, «μυστικό» διαμέρισμα εντός του Προεδρικού Μεγάρου, στα Ηλύσια Πεδία.

Νέα συνέντευξη παραχωρεί η σύζυγος του Γάλλου προέδρου, Μπριζίτ Μακρόν. Στη συνέντευξη η πρώην καθηγήτρια του Εμμανουέλ Μακρόν αποκαλύπτει ότι διατηρούν με τον σύζυγό της ένα ιδιαίτερο, «μυστικό» διαμέρισμα εντός του Προεδρικού Μεγάρου, στα Ηλύσια Πεδία.

Η Μακρόν, η οποία σύντομα κλείνει το εβδομηκοστό έτος της ηλικίας της, αναδεικνύει μυστικά από  τη ζωή της ως Πρώτη Κυρία, αλλά και ως σύζυγος, μητέρα και γιαγιά.

«Έχασα την ανωνυμία μου», εκμυστηρεύεται η κ. Μακρόν και συμπληρώνει: «Κάποτε έκανα σκι στις Άλπεις με τρία από τα εγγόνια μου, εξοπλισμένα με κράνος, γυαλιά και κασκόλ. Ωστόσο, με αναγνώριζαν αμέσως. Στο ασανσέρ, οι άνθρωποι μου φώναζαν: “Μπριζίτ, περίμενε να βγάλουμε μια selfie !».

Αυτή που πέρασε μεγάλο μέρος της ζωής της στην Αμιέν έπρεπε πλέον να προσαρμοστεί στο νέο ρόλο της. Η καθημερινότητά της έχει ανατραπεί εντελώς και η ίδια επισημαίνει: «Έχω μια διαφορετική ζωή αλλά δεν απομονώθηκα».

Η αναταραχή από τα μέσα ενημέρωσης, το φορτωμένο πρόγραμμα, οι προσκλήσεις, τα ραντεβού, όλα αυτές οι αλλαγές έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην καθημερινή ζωή της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας.

Για να αντιμετωπιστεί αυτή η νέα κατάσταση και για να ανακτήσει το ζευγάρι την κανονικότητά του, οι δυο τους καταφεύγουν σε έναν πολύ ιδιαίτερο χώρο: «Στα Ηλύσια, υπάρχει ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα όπου δεν μπαίνει κανείς και στο οποίο, βράδυ και πρωί, έχουμε την καθημερινή μας ζωή, εγώ και ο Εμμανουέλ. Η ζωή αυτή μοιάζει, πιστέψτε με, με αυτή όλων των άλλων ανθρώπων. Διατηρούμε τη ζωή μας ως ζευγάρι. Τη ζωή μας», αναφέρει η Μπριζίτ και προσθέτει: «Έχω τρία παιδιά και επτά εγγόνια. Για αυτούς δεν είμαι η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά η μητέρα τους και η γιαγιά τους!».

«Στο Παρίσι βγαίνω με τον σκύλο μας τον Νέμο στις αποβάθρες, κάνω τα ψώνια μου, πηγαίνω θέατρο. Κάποιοι μου λένε για τις δυσκολίες τους. Ποτέ δεν είναι βίαιο αυτό. Τις περισσότερες φορές, οι άνθρωποι  τελειώνουν την συνομιλία μας με το: «Πες το στον άντρα σου!», κάτι που η Πρώτη Κυρία δεν παραλείπει ποτέ να κάνει, ώστε ο Εμανουέλ Μακρόν να έχει πάντοτε μια ευρεία άποψη για το τι συμβαίνει: «Η πραγματικότητα μας είναι η καθημερινή μας ζωή και σταθμίζουμε πάντοτε τις γνώμες και τα αιτήματα των άλλων ανθρώπων. Μοιράζομαι όλες μου τις εμπειρίες μαζί του».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments