Διεθνή

Ουκρανία: Νεκρός ο υπουργός Εσωτερικών σε συντριβή ελικοπτέρου κοντά σε παιδικό σταθμό

Ουκρανία: Νεκρός ο υπουργός Εσωτερικών σε συντριβή ελικοπτέρου κοντά σε παιδικό σταθμό

Πηγή Φωτογραφίας: Twitter

Τουλάχιστον 16 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων ο υπουργός Εσωτερικών της Ουκρανίας Denys Monastyrsky και 2 παιδιά, έχασαν τη ζωή τους

Τουλάχιστον 16 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων ο υπουργός Εσωτερικών της Ουκρανίας Denys Monastyrsky και 2 παιδιά, έχασαν τη ζωή τους, ενώ 22 διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο μετά τη συντριβή ελικοπτέρου το πρωί κοντά στο Κίεβο, στην πόλη Μπρόβαρι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας ανάμεσα στους νεκρούς ο 42χρονος υπουργός Εσωτερικών Denys Monastyrsky, ο 42χρονος αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Yevhen Yenin και ο υφυπουργός του Υπουργείου Εσωτερικών Yuriy Lubkovych.

Επίσης 22 τραυματίες, μεταξύ των οποίων 10 παιδιά, διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο, προστίθεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

Το ελικόπτερο συνετρίβη στην Μπρόβαρι, μια πόλη περίπου 100.000 κατοίκων, που βρίσκεται στα ανατολικά προάστια της ουκρανικής πρωτεύουσας.

Την ώρα του δυστυχήματος “παιδιά και εργαζόμενοι” του νηπιαγωγείου βρίσκονταν εκεί, είχε δηλώσει νωρίτερα ο περιφερειάρχης του Κιέβου Ολέξι Κουλέμπα. Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για το δυστύχημα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments