Lifestyle

Ζήνα Κουτσελίνη: Ο πατέρας μου μαχαίρωσε με φαλτσέτα τη μάνα μου, τη σκότωνε μπροστά μου [vid]

Ζήνα Κουτσελίνη: Ο πατέρας μου μαχαίρωσε με φαλτσέτα τη μάνα μου, τη σκότωνε μπροστά μου [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: diaforetiko.gr

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» τη Ζήνα Κουτσελίνη. Η γνωστή παρουσιάστρια, δημοσιογράφος και συγγραφέας μίλησε για πρόσωπα και καταστάσεις που σημάδεψαν τη ζωή της.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε καλεσμένη του στο «The 2Night Show» τη Ζήνα Κουτσελίνη. Η γνωστή παρουσιάστρια, δημοσιογράφος και συγγραφέας μίλησε για πρόσωπα και καταστάσεις που σημάδεψαν τη ζωή της.

Θυμήθηκε με συγκίνηση τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, το πρόβλημα αλκοολισμού του πατέρα της, την κακοποίηση της μητέρας της και τις στιγμές που ένιωσε να «λυγίζει». Με αφορμή το θρίλερ της Πάτρας και τα στόματα που δεν άνοιξαν όταν έπρεπε, μοιράστηκε πράγματα πολύ προσωπικά για πρώτη φορά.

«Θα το πω για πρώτη φορά… Ο πατέρας μου ο συγχωρεμένος μαχαίρωσε τη μάνα μου. Εγώ ήμουν ένα παιδί μου ήμουν κάτω και του τραβούσα το παντελόνι γιατί τη σκότωνε μπροστά μου και την πήγα εγώ στην αστυνομία και ήταν τυχερός γιατί απαγορεύθηκε ο απόπλους και γλίτωσε το αυτόφωρο. Η μάνα μου το μετάνιωσε και πάλι από την αρχή. Αλλά την είχε μαχαιρώσει, τρεις ημέρες πέρασε στο νοσοκομείο.

Δεν ήξερε η γειτονιά ότι ο πατέρας μου κακοποιούσε τη μάνα μου; Ξέρεις πόσες νύχτες πηγαίναμε και μέναμε σε γειτόνισσες; Σε πόσα σπίτια κοιμήθηκα, σε πόσα πατώματα κοιμήθηκα».

«Δεν υπάρχει λύση γιατί αυτοί που διοικούν δεν είναι σαν τη Ζήνα. Δεν ξέρουν τι σημαίνει να είσαι ένα παιδί στο δρόμο, να είσαι μία μάνα κακοποιημένη» ξέσπασε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments