Αθλητισμός

Κακοκαιρία «Barbara»: Τι καιρό θα έχει την ώρα του αγώνα στη Λεωφόρο

Κακοκαιρία «Barbara»: Τι καιρό θα έχει την ώρα του αγώνα στη Λεωφόρο

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Οι χιονοπτώσεις θα παρουσιάσουν πρόσκαιρη ύφεση μετα το πρώτο κύμα

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Λαμία στη Λεωφόρο για την 21η αγωνιστική της Super League. Όπως διαβάζετε εδώ και μέρες, ο καιρός αναμένεται να είναι κακός σε όλη την Ελλάδα. Δεδομένα λοιπόν από την κακοκαιρία ”Barbara” θα επηρεαστεί και η Αττική.

Στo Λεκανοπέδιο, σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, αναμένεται να ξεκινήσει να χιονίζει από νωρίς το πρωϊ της Κυριακής. Κυρίως θα επηρεαστούν οι βόρειες, βορειοανατολικές και βορειοδυτικές περιοχές, οι οποίες θα δεχτούν και τον μεγαλύτερο όγκο χιονιού. Στη συνέχεια, ενδέχεται να χιονίσει τόσο στο κέντρο της Αθήνας, όσο και νοτιότερα, προς τα παράλια. Τα φαινόμενα θα επιμείνουν έως και την Τρίτη.

Οι χιονοπτώσεις θα παρουσιάσουν πρόσκαιρη ύφεση μετα το πρώτο κύμα. Και πάλι θα ενταθούν. Τέλος, οι θερμοκρασία θα είναι πολύ χαμηλή καθ΄ όλη τη διάρκεια της μέρας.

Ο καιρός κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Λαμία δεν θα είναι καλός. Αναμένονται έντονες βροχοπτώσεις. Και το πιαθνότερο σενάριο θέλει να ρίχνει στη Λεωφόρο χιονόνερο. Με τις μέχρι τώρα προβλέψεις, δεν θα το στρώσει στο κέντρο. Ενώ η θερμοκρασία θα είναι χαμηλή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments