Αθλητισμός

Όλα τα φώτα στη Ν.Φιλαδέλφεια – Στη Λαμία για πρόωρη πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Όλα τα φώτα στη  Ν.Φιλαδέλφεια – Στη Λαμία για πρόωρη πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ώρα ημιτελικών λοιπόν και όλα τα φώτα πάνω από την OPAP Arena για την ''μάχη'' ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΟΣΦΠ(20:30, Cosmote Sport1), μετά από ένα ροντέο...ανακοινώσεων. Ο ΠΑΟΚ θέλει να καθαρίσει με την πρόκριση όσο πιο γρήγορα γίνεται μέσα στην σκληρή Λαμία (18:30, Cosmote Sport2).

Οι ημιτελικοί του κυπέλλου Ελλάδας επιτέλους έφτασαν και φυσικά το ντέρμπι στη Ν.Φιλαδέλφεια (20:30, Cosmote Sport1) είναι αυτό που περιμένουν οι περισσότεροι. Ο Ολυμπιακός έρχεται για πρώτη φορά στην ”OPAP Arena” με σκοπό να βάλει τέρμα στο εντός έδρας σερί της Ένωσης (11/11 νίκες). Το κλίμα…μυρίζει μπαρούτι καθώς κάτι τα δοκάρια του Περιστερίου, κάτι οι ανακοινώσεις περί ομαλής διεξαγωγής της αναμέτρησης, το ματς έχει πάρει φωτιά πριν καν αρχίσει.

Ο Ματίας Αλμέιδα αιφνιδίασε τους πάντες, αφήνοντας εκτός αποστολής τους Μουκουντί, Ρότα και Γιόνσον. Στην αντίπερα όχθη, τα θέματα των Μπιέλ και Χάμες θα κριθούν λίγο πριν τη σέντρα, ενώ δεδομένα εκτός είναι οι Μαρσέλο και Σισέ. 

Νωρίτερα (18:30, Cosmote Sport2)  ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει βήμα πρόκρισης μέσα στη Λαμία αλλά μόνο εύκολο δε φαίνεται απέναντι σε μια σκληρή ομάδα και χωρίς τον κόσμο του. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει…το ”know how” του θεσμού. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου  δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Κουλιεράκη, Τάισον, πέρα από τους μακροχρόνια απόντες Ελ Καντουρί, Κούρτιτς, Λύρατζη, Τσαούση και Βιεϊρίνια. Για τους Φθιώτες που δίνουν το “παρών” στα ημιτελικά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, εκτός έμειναν οι Ντε Βινσέντι, Μπεχαράνο, Αντέτζο που έχουν μπει στον “πάγο”, αλλά και ο Μαρτίνεθ. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments