Lifestyle

Θοδωρής Φέρρης: «Με έβγαλαν από το σχήμα στα μπουζούκια για να βάλουν άλλον τραγουδιστή»

Θοδωρής Φέρρης: «Με έβγαλαν από το σχήμα στα μπουζούκια για να βάλουν άλλον τραγουδιστή»

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Θοδωρής Φέρρης: «Δεν έχω πονηρό μυαλό. Μάλλον κρίνω εξ ιδίων τα αλλότρια. Δεν μπορώ, ας πούμε, να καταλάβω γιατί κάποιος θέλει να σου χαμηλώσει το μικρόφωνο ή να κρύψει μια αφίσα»

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Θοδωρής Φέρρης στο περιοδικό ΟΚ. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μίλησε στη δημοσιογράφο Μαρία Παπαϊωάννου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον χώρο της μουσικής αλλά και τις στιγμές που σκέφτηκε να τα παρατήσει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thodoris Ferris (@thodorisferris)

«Πάντα υπήρχε η σκέψη στο μυαλό μου να τα παρατήσω αλλά ποτέ δεν μπόρεσα να απεμπλακώ από αυτό που νιώθω ότι είμαι γεννημένος να κάνω: να τραγουδάω. Χωρίς το τραγούδι νιώθω πολύ λίγος» εξομολογείται ο Θοδωρής Φέρρης και προσθέτει: «Εκεί που πήγα να το αφήσω, δεν με άφησε αυτό. Δεν με άφησε ο κόσμος, ο Θεός, το σύμπαν. Είμαι ευγνώμων γι’ αυτό».

Γιατί σκέφτηκε να εγκαταλείψει την ιδέα μίας μεγάλης καριέρας; Ο ίδιος απαντά:

«Ένιωσα ότι δε μπορώ να φτάσω στο επίπεδο που ήθελα να δουλεύω. Ένιωσα λίγο άτυχος, λίγο τεμπελάκος. Σκέφτηκα ότι ίσως να μην κάνω σωστά κάποια πράγματα. Δεν φτάνει να είσαι μόνο καλός τραγουδιστής, θέλει να είσαι και συγκεντρωμένος, αφοσιωμένος, συνεπής και να έχεις πρόγραμμα. Πράγματα που εγώ δεν είχα».

Έχει βιώσει περιστατικά υποτίμησης ή τρικλοποδιές στον χώρο του τραγουδιού;

«Εγώ δεν νομίζω να βίωσα κάτι τέτοιο ποτέ. Κι αν συνέβη, ίσως δεν το κατάλαβα. Όπως σου περιέγραψα, δεν μπήκα στον χώρο τόσο φανατικά, επιθετικά ή προσηλωμένα. Έκανα λίγο τον τουρίστα. Τώρα που το συζητάμε, έχει συμβεί να με βγάλουν από σχήμα για να βάλουν άλλο τραγουδιστή. Ούτε όμως το κατάλαβα, ούτε το βίωσα», απαντά ο Θοδωρής Φέρρης.

«Δεν έχω πονηρό μυαλό. Μάλλον κρίνω εξ ιδίων τα αλλότρια. Δεν μπορώ, ας πούμε, να καταλάβω γιατί κάποιος θέλει να σου χαμηλώσει το μικρόφωνο ή να κρύψει μια αφίσα. Γιατί να το κάνει αυτό το πράγμα; Όσο κι αν χαμηλώσεις το μικρόφωνο, όσο κι αν κρύψεις μια αφίσα, αν ένα αστέρι λάμπει, θα λάμψει» επισημαίνει αμέσως μετά ο Θοδωρής Φέρρης

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments