Πολιτική

Τη Δευτέρα το βράδυ η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Άντονι Μπλίνκεν

Τη Δευτέρα το βράδυ η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Άντονι Μπλίνκεν

Πηγή Φωτογραφίας: mononews.gr

Με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν, θα συναντηθεί τη Δευτέρα, στις 7.30 το βράδυ, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν, θα συναντηθεί τη Δευτέρα, στις 7.30 το βράδυ, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Νωρίτερα,  στις 6 το απόγευμα, ο πρωθυπουργός θα παραστεί και θα μιλήσει στην εκδήλωση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με θέμα: «4 χρόνια έργο για την Παιδεία – Αλλαγή στην πράξη», στο Μέγαρο Μουσικής.

Σημειώνεται ότι κ. Μπλίνκεν θα έρθει στην Αθήνα μετά την επίσκεψή του στην Τουρκία, όπου συναντηθεί αύριο, μεταξύ άλλων, με τον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Επιπρόσθετη βοήθεια ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων για τις σεισμόπληκτες περιοχές στην Τουρκία και τη Συρία ανακοίνωσε την Κυριακή ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, ο οποίος επιβιβάστηκαν με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου σε ελικόπτερο της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας με προορισμό σεισμόπληκτες περιοχές. «Είδα από πρώτο χέρι την καταστροφή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός ΥΠΕΞ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments