Lifestyle

Μαριέττα Χρουσαλά: Έχουν περάσει 20 χρόνια από την απώλεια του μπαμπά μου και η θλίψη υπάρχει πάντα [vid]

Μαριέττα Χρουσαλά: Έχουν περάσει 20 χρόνια από την απώλεια του μπαμπά μου και η θλίψη υπάρχει πάντα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Fthis.gr

Η Μαριέττα Χρουσαλά εξηγεί πώς η ασθένεια του πατέρα της την ώθησε στο να λάβει μέρος στα καλλιστεία.

H Μαριέττα Χρουσαλά μίλησε για την πορεία της στον χώρο του μόντελινγκ, την απώλεια του πατέρα της, αλλά και την οικογένειά της με τον Λέοντα Πατίτσα.

View this post on Instagram

A post shared by Marietta Chrousala (@mariettachrousala)

Καλεσμένη στο «After Dark» η παρουσιάστρια και μοντέλο, αναφέρθηκε αρχικά στον πατέρα της, λέγοντας: «Έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που έφυγε ο μπαμπάς μου αλλά η θλίψη όταν το σκέφτομαι πάντα υπάρχει. Αυτό το ποτέ που μπαίνει ξαφνικά μέσα σου, είναι τρομακτικό….Πάντα τον νιώθω κοντά μου. Εξαιτίας της δικής του επιθυμίας δημιουργήθηκε αυτό το μέλλον για εμένα. Κατά κάποιον τρόπο εκείνος χάραξε αυτή τη πορεία για εμένα».

Στην πορεία αποκάλυψε ότι: «Το μόντελιγνκ δεν περίμενα ποτέ ότι θα μπει στη ζωή μου. Ήμουν πολύ καλή μαθήτρια, απουσιολόγος. Στο Πανεπιστήμιο, για κάποιο λόγο ο μπαμπάς μου ήθελε να με δει στα καλλιστεία, δεν ξέρω γιατί, όταν αρρώστησε, για να του κάνω το χατίρι ο αδερφός μου κάπως έκανε την αίτηση. Εγώ δεν είχα το μυαλό μου όμως εκεί, ήξερε ότι έχω μια καλή εμφάνιση αλλά δεν το καταλάβαινα τόσο».

Στην πορεία, η Μαριέττα Χρουσαλά πρόσθεσε: «Ήμουν 20 χρονών τότε. Έγινε ο διαγωνισμός, πήρα τον τίτλο, έγιναν τα Μις Υφήλιος, πήγα καλά και μετά ξεκίνησε μια καριέρα στο μόντελιγνκ που δεν την περίμενα. Ωραίος κόσμος γιατί δεν το άφησα να γίνει η ζωή μου. Το έβλεπα σαν δουλειά αλλά είχα τη ζωή μου, την οικογένειά μου, έχασα και τον μπαμπά μου, τους φίλους μου. Μετά ήρθε η πρόταση για το “Πολύ την Κυριακή”, δεν ξέρω είναι σχέση το ότι σπούδαζα “Επικοινωνία και ΜΜΕ” και μετά ήρθε το πρωινό»

«Ήταν πολύ δύσκολο για ένα κορίτσι που ξεκινάει στα 22-23 να μπαίνει τόσο βαθιά σε αυτό το επάγγελμα. Είχα δει και πολύ extreme καταστάσεις. Ευτυχώς το είδα αποκλειστικά σαν επάγγελμα και δεν μπήκε τόσο μέσα μου» σημείωσε στη συνέχεια.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο της τηλεοπτικής της επιστροφής, η ίδια δήλωσε: «Ιδανικά θα ήθελα κάτι που να μπορώ να το συνδυάσω με την οικογένεια. Να μην είναι κάτι ζωντανό. Το λέω τώρα αυτό βέβαια που τα παιδιά μου είναι σε αυτή την ηλικία. Ο Λέοντας με στηρίζει πάρα πολύ, στο Madwalk είχε ενθουσιαστεί, ήταν εκεί και στις πρόβες».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments