Lifestyle

Μελίνα Νικολαΐδη: Απαντάει για πρώτη φορά στα αρνητικά σχόλια για Βανδή και Μπισμπίκη

Μελίνα Νικολαΐδη: Απαντάει για πρώτη φορά στα αρνητικά σχόλια για Βανδή και Μπισμπίκη

Πηγή Φωτογραφίας: Mothersblog.gr

Η κόρη της τραγουδίστριας υπερασπίστηκε τον έρωτά τους στα social media

Μετά την εμφάνιση που έκανε η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη στη σκηνή, το βράδυ του Σαββάτου έχει πυροδοτήσει πολλά αρνητικά σχόλια, για τον τρόπο που επιλέγουν να εκφράζουν δημόσια τον έρωτά τους. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανέβηκε στην πίστα, χόρεψε ζεϊμπέκικο και φίλησε την τραγουδίστρια, ενώ εκείνη με τη σειρά της, έκατσε στα πόδια του και του αφιέρωσε ένα τραγούδι. Η «συνύπαρξή» τους επί σκηνής σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, με τα περισσότερα δημοσιεύματα να μιλούν για «υπερβολικές επιδείξεις αγάπης».

View this post on Instagram

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi)

Μετά τα σχόλια που γράφονται, η κόρη της Δέσποινας Βανδή θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση, υποστηρίζοντας έτσι τη μητέρα της, αλλά και τον Βασίλη Μπισμπίκη. Η Μελίνα Νικολαΐδη δημοσίευσε αρχικά, σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο με την τραγουδίστρια να κάθεται στα πόδια του ηθοποιού στη σκηνή και στη συνέχεια, έναν στίχο από το τραγούδι της Δέσποινας Βανδή «Έρωτα θέλει η ζωή», που κυκλοφόρησε το 2010.

View this post on Instagram

A post shared by @melina.nikolaidi

«Έρωτα θέλει η ζωή, έρωτα θέλει! Κι άσε τους άλλους να ζηλεύουν είναι επόμενο», έγραψε η 19χρονη ως απάντηση στα όσα λέγονται για τη μητέρα της και τον σύντροφό της.

Δείτε τα story:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments