Αθλητισμός

Γουόλτερς: «Nα ανατρέψουμε την κατάσταση»

Γουόλτερς: «Nα ανατρέψουμε την κατάσταση»

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

O Νέιτ Γουόλτερς σε δηλώσεις που έκανε πριν την εκτός έδρας αναμέτρηση των πρασίνων με την Αρμάνι Μιλάνο (23/2, 21:30), μίλησε για το επιθυμητό πρόσωπο που προσπαθεί να δείξει η ομάδα και μοίρασε τις ευθύνες της κατηφόρας σε αυτόν και τους συμπαίκτες του.

Για την αλλαγή του προπονητή και πως θα αντιδράσει η ομάδα: «Θα δούμε τι θα γίνει. Θέλουμε να είμαστε καλύτεροι και να βγάλουμε περισσότερη ενέργεια. Είμαστε κι εμείς υπεύθυνοι και πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να παίξουμε σκληρά».

Για το αν έχουν αφήσει πίσω τους το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Πρέπει να προχωρήσουμε και να κοιτάξουμε πρώτα. Η Αρμάνι είναι μια πολύ καλή ομάδα και παίζει καλά τελευταία. Προέρχεται κι αυτή από την απώλεια του Κυπέλλου και έχει αντιμετωπίσει δυσκολίες αυτή τη χρονιά. Αλλά είμαστε έτοιμοι να παίξουμε».

Για τους πολλούς τραυματισμούς του Παναθηναϊκού: «Έχουμε πολλούς τραυματισμούς, όπως και η Αρμάνι έχεις αυτή την χρονιά, με παίκτες που είναι εκτός. Αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε όσοι παίξουμε και να είμαστε όλοι μαζί για να γυρίσουμε την κατάσταση»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments