Ελλάδα

Μ. Δημητρακόπουλος: Παρατηρώ ότι όσοι ομολογούν ότι είναι ένοχοι αποφυλακίζονται

Μ. Δημητρακόπουλος: Παρατηρώ ότι όσοι ομολογούν ότι είναι ένοχοι αποφυλακίζονται

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Την ώρα που η εισαγγελία ανακοίνωσε πως ο σύντροφος της Εύας Καϊλή αποφυλακίζεται με ηλεκτρονικό βραχιολάκι, κι ενώ η έφεση της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου εκκρεμεί μετά την απόρριψη της αίτησης αποφυλάκισής της

Ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος σχολίασε με καυστικό τρόπο την απόφαση των βελγικών αρχών για τον Φραντσέσκο Τζόρτζι.

«Δεν μπορώ να κάνω εκτίμηση, αν ανοίγει ο δρόμος αποφυλάκισης για την κ. Καϊλή, γιατί παρατηρώ ότι όσοι ομολογούν ότι είναι ένοχοι αποφυλακίζονται και όσοι δηλώνουν αθώοι παραμένουν φυλακή, κόντρα στο τεκμήριο αθωότητας, που σημαίνει ευρωπαϊκός νομικός πολιτισμός» ανέφερε σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Ελεύθερος με ηλεκτρονικό βραχιολάκι ο Φραντσέσκο Τζόρτζι

Ελεύθερος με ηλεκτρονικό βραχιολάκι αφέθηκε ο Φραντσέσκο Τζόρτζι ο οποίος κατέθεσε το πρωί ενώπιον των βελγικών αρχών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ομοσπονδιακής εισαγγελίας του Βελγίου «στο πλαίσιο ευρείας κλίμακας έρευνας από την Ομοσπονδιακή Εισαγγελία και την Ομοσπονδιακή Αστυνομία για φερόμενες πράξεις εγκληματικής οργάνωσης, διαφθοράς και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, ένα άτομο παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του προδικαστικού συμβουλίου των Βρυξελλών.

Το συμβούλιο επιβεβαίωσε σήμερα την προληπτική κράτηση του Φ. Τ. αλλά υπό τους όρους, ηλεκτρονικό βραχιόλι. Εάν ασκήσει έφεση κατά της απόφασης, θα εμφανιστεί ενώπιον του εφετείου εντός δεκαπέντε ημερών. Η Ομοσπονδιακή Εισαγγελία δεν θα ασκήσει έφεση στην απόφαση».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments