Πολιτική

Άδωνις: Πολάκης, ο υπαρχηγός του κόμματος Κασιδιάρη

Άδωνις: Πολάκης, ο υπαρχηγός του κόμματος Κασιδιάρη

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Η προπαγανδιστική μηχανή του φασισμού επιχειρεί να εξοντώσει τους κοινωνικούς παράγοντες και τους πολιτικούς που αντιστέκονται σ’ αυτήν.

Η προπαγανδιστική μηχανή του φασισμού επιχειρεί να εξοντώσει τους κοινωνικούς παράγοντες και τους πολιτικούς που αντιστέκονται σ’ αυτήν. Επιδιώκει να τους εξοντώσει ηθικά, να τους διαπομπεύσει, να τους διασύρει στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Αυτό το πικρό ιστορικό κεκτημένο γίνεται αντικείμενο νέων τακτικών και μεθοδεύσεων, προσαρμοσμένες στις δυνατότητες της συγκαιρινής μας εποχής. Ο σύγχρονος φασισμός, με αριστερόστροφο ή δεξιόστροφο προσωπείο, αυτοαναγορεύεται σε υπέρτατο κοινωνικό κριτή και αυτοανακηρύσσεται σε αυτόκλητο πολιτικό τιμωρό, χρησιμοποιώντας χονδροειδώς και με την «δέουσα» ποταπότητα τις νέες μεθόδους που παρέχουν διαδίκτυο και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μιας τέτοιας παραληρηματικής χρήσης των σόσιαλ μήντια (Facebook) γίναμε όλοι μάρτυρες σήμερα το μεσημέρι. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  εξαπέλυσε μια ιταμή προσωπικού τύπου επίθεση εναντίον 33 γνωστών προσώπων του δημοσίου βίου. «Αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς, δεν θα είναι αλλιώς την άλλη φορά αριστερά», αποφάνθηκε με τρόπο εκκωφαντικά φασιστικό, χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο και χωρίς καμιά δικαστική κρίση, ο κ. Παύλος Πολάκης.

Η απάντηση του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη ήρθε αποστομωτική, μέσα από τον λογαριασμό του σε κοινωνικό μέσο. Η κίνηση Πολάκη ήταν ξεκάθαρα φασιστική: «Εάν δεν βλέπαμε ότι η ανάρτηση αυτή είναι από τον κ. Πολάκη, πώς θα τον ξεχωρίζαμε από τον Κασιδιάρη; Μια ανατριχιαστικά φασιστική ανάρτηση του κ. Πολάκη που αποπνέει τοξικότητα!».

Η φασιστική προπαγάνδα αλλάζει, λοιπόν, πρόσωπα και προσωπεία, χρώματα και παντιέρες, αλλά παραμένει πάντα η ίδια στην ουσία της, αφού στοχοποιεί και διαπομπεύει όποιον τολμήσει να της αντισταθεί. Αυτό συνέβη σήμερα με τα 33 πρόσωπα που στοχοποιήθηκαν, αυτό έγινε από το ανάλογο του κόμματος Κασιδιάρη, όπως εύστοχα παραλλήλισε ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments