Πολιτική

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Το ευχαριστώ Μητσοτάκη για τη διεθνή συμπαράσταση

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Το ευχαριστώ Μητσοτάκη για τη διεθνή συμπαράσταση

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε, με μήνυμά του στο Twitter στα αγγλικά, όλο τον κόσμο που έστειλε μηνύματα στήριξης και συμπαράστασης στη χώρα μας μετά την τραγωδία με τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη. 

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε, με μήνυμά του στο Twitter στα αγγλικά, όλο τον κόσμο που έστειλε μηνύματα στήριξης και συμπαράστασης στη χώρα μας μετά την τραγωδία με τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη. «Σε όλους όσοι μας προσέγγισαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, σας ευχαριστούμε», έγραψε στο Twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απευθυνόμενος στους ηγέτες αλλά και στους ανθρώπους απ’ όλο τον κόσμο που εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους για την τραγωδία.

Αναλυτικά η ανάρτηση του πρωθυπουργού

Εν μέσω της τρομερής οδύνης και της απώλειας ζωής στα Τέμπη, μας εμψυχώνουν τα μηνύματα συμπαράστασης και συμπόνοιας απ’ όλο τον κόσμο. Ευχαριστούμε όλους όσοι μας προσέγγισαν αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή.

Υπενθυμίζεται πως πολλοί πολιτικοί αρχηγοί άλλων κρατών, έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης στον ελληνικό λαό, όμως ο Εμανουέλ Μακρόν, η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν αλλά και ο Μάνφρεντ Βέμπερ.

Τέμπη: Ο Τζο Μπάιντεν εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην Ελλάδα

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν εξέφρασε σήμερα Πέμπτη μέσω του Twitter τα συλλυπητήριά του. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν εξέφρασε σήμερα Πέμπτη μέσω του Twitter τα συλλυπητήριά του για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. “Εκ μέρους του αμερικανικού λαού, η Τζιλ (σ.σ. Μπάιντεν, η Πρώτη Κυρία) και εγώ στέλνουμε τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά μας στις οικογένειες των θυμάτων”, έγραψε ο Τζο Μπάιντεν. “Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες”, πρόσθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments