Πολιτική

ΝΔ για Ειδικό Δικαστήριο: «Ο ΣΥΡΙΖΑ κρίνει ξανά την απόφαση α λα καρτ»

ΝΔ για Ειδικό Δικαστήριο: «Ο ΣΥΡΙΖΑ κρίνει ξανά την απόφαση α λα καρτ»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Η ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ για την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο είναι κρίση «α λα καρτ», επισημαίνει η Νέα Δημοκρατία

Η ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ για την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο είναι κρίση «α λα καρτ», επισημαίνει η Νέα Δημοκρατία. «Τη στιγμή που ένας δεύτερος Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζεται και αυτός με το βαρύτατο αδίκημα για ένα δημόσιο λειτουργό, αυτό της παράβασης καθήκοντος, ο ΣΥΡΙΖΑ πανηγυρίζει για την αθώωση της κας Τουλουπάκη», αναφέρει.

Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

«Δεν έχουμε καμία πρόθεση να μπούμε σε πολιτική αντιπαράθεση αυτήν την ώρα, αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστη την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου.

» Τη στιγμή που ένας δεύτερος Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τον στενότερο συνεργάτη του κ.Τσίπρα Ν.Παππά, ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης κ.Παπαγγελόπουλος, καταδικάζεται και αυτός με το βαρύτατο αδίκημα για ένα δημόσιο λειτουργό, αυτό της παράβασης καθήκοντος, ο ΣΥΡΙΖΑ πανηγυρίζει για την αθώωση της κας Τουλουπάκη!

» Κρίνει, δηλαδή, ξανά την απόφαση α λα καρτ και δεν βρίσκει να πει μια κουβέντα για την καταδίκη και δεύτερου υπουργού του, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πώς αντιλαμβάνεται το κράτος δικαίου.

» Τα υπόλοιπα στην ώρα τους».

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.