Πολιτική

Άδωνις: Γιατί μου επιτέθηκε το ΠΑΣΟΚ;

Άδωνις: Γιατί μου επιτέθηκε το ΠΑΣΟΚ;

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

«Άστραψε και βρόντηξε» το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής χθες, επειδή ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης

«Άστραψε και βρόντηξε» το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής χθες, επειδή ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, τόλμησε να υποστηρίξει ανοιχτά αυτό που η Χαριλάου Τρικούπη αναγνωρίζει δημοσίως σήμερα.

Τι ακριβώς είπε χθες ο κύριος Γεωργιάδης; Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Αντιπρόεδρος της ΝΔ δήλωσε ότι τον 59χρονο σταθμάρχη στη Λάρισα τον τοποθέτησε στο συγκεκριμένη θέση γιατρός, πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ.

Τι ακριβώς υποστήριξε το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής για τον κ. Γεωργιάδη; Ότι ο βουλευτής βόρειου τομέα Αθήνας της ΝΔ βρίσκεται σε «διατεταγμένη υπηρεσία» και ότι το  «το επιτελικό κράτος έγινε επιτελείο της χυδαιότητας και της Ακροδεξιάς» και ότι «από την καθυστερημένη συγγνώμη, οι κυβερνώντες πέρασαν στην αδιάντροπη αθλιότητα για να ξεπλύνουν τις εγκληματικές τους ευθύνες».

Τι δηλώνει σήμερα το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής αναφορικά με την καταγγελία του κ. Γεωργιάδη; Το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει επί λέξει ότι, «μετά το πόρισμα της ΕΔΕ, ο γιατρός Νικόλαος Χαυτούρας τίθεται εκτός των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στην Μαγνησία».

Η διερώτηση του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων είναι πηγαία και εύλογο: «Ακόμη προσπαθώ να καταλάβω γιατί μου επιτέθηκαν αυτοί αφού έλεγα την αλήθεια», σημειώνει στον λογαριασμό του στο Twitter o κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments