Lifestyle

Βασίλης Μίχας: «Στην Κίνα είχα μπει σε ταξί και με δάγκωσε ο οδηγός»

Βασίλης Μίχας: «Στην Κίνα είχα μπει σε ταξί και με δάγκωσε ο οδηγός»

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Βασίλης Μίχας: «Ο μπαμπάς μου μού λέει ''κουράζεσαι'', γιατί συνήθως με πετυχαίνει σε ερωτικές σκηνές»

Ο Βασίλης Μίχας έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην πορεία του στην υποκριτική, αλλά και πώς προέκυψε η ενασχόλησή του με αυτή. Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» κι αρχικά, μίλησε για τα παιδικά του χρόνια. Όπως είπε, το όνειρό του πάντα ήταν να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasilis Mihas (@vasilismihas)

«Μέχρι τα 20 μου έμενα στην Κυψέλη, έπαιζα ποδόσφαιρο και αυτό ήταν το όνειρο μου, λόγω του μπαμπά και του θείου μου. Ήταν επαγγελματίες, ο θείος μου έπαιζε στην Εθνική Αλβανίας και ο πατέρας μου είχε παίξει εδώ στην Γ’ Εθνική. Και εγώ ήμουν καλός, είχα παίξει και στη μεικτή Αθηνών, αλλά είχα τον πρώτο μου τραυματισμό στα 16 μου. Είχα το πείσμα και ήθελα, αλλά τα χειρουργεία παίρνουν περίπου έξι μήνες αποθεραπείας και εγώ έκανα τρία μέχρι να φτάσω 20. Τότε το πήρα απόφαση ότι δεν πάει, το έχω αποδεχθεί και θα πάω παρακάτω», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, ακόμα και μετά τον τραυματισμό του, εκείνος συνέχισε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο και τα πράγματα έγιναν χειρότερα. «Δεν καταλάβαινα τις πιέσεις. Έβραζε το αίμα μου και ήθελα να παίξω. Τελικά, έγινε με βίαιο τρόπο η αλλαγή καριέρας και πορείας», εξηγεί.

Στα 20 του χρόνια είχε ήδη υποβληθεί σε τρία χειρουργεία και δεν είχε στο μυαλό του κάποιο άλλο επάγγελμα, εκτός από το ποδόσφαιρο. «Όταν έφτασα 20 χρονών, μετά από τρία χειρουργεία, δεν είχα κανένα plan b. Ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής, από μικρός αυτό έλεγα στην μάνα μου. Όταν κατάλαβα πως δεν μπορούσα να το συνεχίσω, με πήρε από κάτω και εκείνη η περίοδος ήταν πολύ δύσκολη, γιατί είχα φτιάξει όλη μου τη ζωή και τα όνειρα μου γύρω από αυτό», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments