Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Η χρυσή τομή βρέθηκε και επιτέλους ο Άντριους φεύγει

Παναθηναϊκός: Η χρυσή τομή βρέθηκε και επιτέλους ο Άντριους φεύγει

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

ΚΑΕ Παναθηναϊκός και Άντριου Άντριους θα συνεχίσουν τις ζωές τους επιτέλους σε διαφορετικούς δρόμους αφού οι 2 πλευρές βρήκαν την λύση και έδωσαν τα χέρια για το τέλος της συνεργασίας τους.

Στον Παναθηναϊκό σαν να μην έφταναν οι κακές αγωνιστικές εμφανίσεις, είχε να αντιμετωπίσει ακόμη έναν μπελά, αυτόν του Άντριου Άντριους. Ο παίκτης δεν υπήρχε σε κάποιο από τα πλάνα των ”πρασίνων” και ”καθόταν” στο συμβόλαιο του, δημιουργώντας μπέρδεμα και ταλαιπωρία στην ομάδα του.

Ο Άντριους κράτησε μια εκδικητική στάση σε όλο το διάστημα που δεν έπαιζε, με αποκορύφωμα το συμβάν λίγο πριν το final eigth της Κρήτης, που δε δεχόταν να μπει άλλος ξένος στη θέση του.

Η υπόθεση όπως φαίνεται έκλεισε και ο τριαντάχρονος γκαρντ θα αποχωρήσει από το ”τριφύλλι”, ύστερα από παρέμβαση της Euroleague και της  ELPA (Ένωση Παικτών). 

Ο Άντριους θα πάρει τα χρήματα που προβλεπόταν από αυτά που είχε συμφωνήσει, όχι όμως το buy out clause του καλοκαιριού (περί τις 100.000€), που ζητούσε. Έτσι, θα είναι σε θέση να κλείσει τη σεζόν σε όποια ομάδα επιθυμεί ο ίδιος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments