Ζώδια

Σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα: Σε ποιον τομέα κινδυνεύεις να την πατήσεις;

Σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα: Σε ποιον τομέα κινδυνεύεις να την πατήσεις;

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Από τα μέσα του Μάρτη, λίγο πιο πριν μέχρι και μερικές ημέρες μετά, ο Ποσειδώνας, πλανήτης του ονειρικού, του ρομαντισμού και της πνευματικής φυγής κατά μία έννοια, θα αγκαλιαστεί στο ζώδιο των Ιχθύων σε όψη συνόδου με τον Ερμή.

Αν είσαι ερωτευμένη ή ερωτευμένος όμως, έχει να γίνει η παρεκτροπή της εξιδανίκευσης που θα πάει σύννεφο. Ποιος άλλωστε σε αυτή τη βάρβαρη εποχή δε θα αναζητούσε τη διαφυγή του μέσα από μία αγκαλιά.

Εκείνοι που κινδυνεύουν να την πατήσουν περισσότερο είναι κυρίως τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού, αρχής γενομένης τους Ιχθύες και Παρθένοι που έχουν γεννηθεί 15, 16 και 17 Μαρτίου και 17, 18 και 19 Σεπτεμβρίου, ασφαλώς τους Τοξότες που γεννήθηκαν 17,18 και 19 Δεκεμβρίου και τους Διδύμους 15, 16 και 17 Ιουνίου. Κι από κοντά ακολουθούν Καρκίνοι και Σκορπιοί που έχουν γεννηθεί στο τελευταίο 10ήμερο των ζωδίων τους.

Όλοι ανεξαρτήτως ζωδίου έχουμε στο γενέθλιο χάρτη μας τον οίκο που θα πραγματοποιηθεί η σύνοδος αυτή και δεν έχεις παρά να κάνεις ΚΛΙΚ ΕΔΩ, να βάλεις τα στοιχεία σου και να βρεις ποιον τομέα της ζωής σου χρωματίζουν οι Ιχθύες. Πάμε να δούμε λοιπόν αναλυτικά και ανά ζώδιο που μπορεί να την πατήσεις και να παραμυθιαστείς, να εξιδανικεύσεις καταστάσεις αλλά και να βρεις λύσεις να σου έρχονται ως δια μαγείας ή από μηχανής θεού.

Τι να κάνεις με βάση το ζώδιο σου για να μην την πατήσεις;

ΚΡΙΟΣ

Με τόσα που συμβαίνουν γύρω σου και στη ζωή σου, σίγουρα αναζητάς τις διαφυγές σου με ευχολόγια ή μάλλον έχεις πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, όπου κι εκεί, δεν πάνε τα πράγματα καλύτερα. Όμως καλό θα ήταν να ξέρεις, πως ως έναν βαθμό κάποια πράγματα τα βιώνεις με συναισθηματική υπερβολή, οπότε εκεί βάλε ένα μέτρο αφού δεν είναι δα, όλα όπως φαίνονται. Αν θες να αποδράσεις λοιπόν ψάξε και βρες μια αγκαλιά, διάβασε ένα όμορφο βιβλίο, ασχολήσου ακόμα και ερασιτεχνικά με μια τέχνη, δες τη ζωή με πιο ανοιξιάτικα χρώματα. Σίγουρα θα ανακαλύψεις πολύ σπουδαία για τον εαυτό σου πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το ότι μπορεί δικοί σου άνθρωποι να σου ζητούν να δεις κάποια πράγματα από διαφορετική σκοπιά, δε σημαίνει ότι θέλουν να σε καπελώσουν ή ότι δε θέλουν μαζί σου να έχουν σύμπνοια. Όμως σε ορισμένα πράγματα επιμένεις κι έχουν αποφασίσει μετά απ’ αυτό να τραβήξουν τη δική τους πορεία. Εκεί που μπορεί να την πατήσεις, είναι να βγάλεις κάποια λάθος συμπεράσματα για ανθρώπους, δικούς σου ή ακόμα και συνεργάτες σου, που έχουν δικαίωμα να βλέπουν τα πράγματα διαφορετικά από εσένα και να χάσεις όπως λέμε με τη συμπεριφορά σου τους φυσικούς σου συμμάχους. Προσπάθησε να είσαι πιο διπλωμάτης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το σπουδαίο είναι ότι το διάστημα αυτό, θα διευρύνεις τον κοινωνικό και φιλικό σου κύκλο. Θα εντυπωσιαστείς από κάποιους ανθρώπους, για το λόγο και τη στάση τους. Βέβαια σε ορισμένες περιπτώσεις, καλό είναι να θυμάσαι, πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός και να μην παρασύρεσαι από ιδέες που μπορεί να μη σου ταιριάζουν. Εάν ανήκεις σε κάποιο χώρο, μια ομάδα ή μια συλλογικότητα, δεν είναι απαραίτητο να μπαίνεις μπροστά, ούτε και να είσαι τόσο εύπιστος πάνω σε ζητήματα που ορισμένοι πρεσβεύουν. Μπορεί να εκτεθείς ή να χρεωθείς ευθύνες και κατά συνέπεια εσύ να γίνεις υπόλογος σε κάτι που δεν το υπολογίζεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως και να νιώσεις ότι σε κάποια πράγματα που προσπάθησες, ότι επιτέλους ήρθε η στιγμή την προσπάθεια αυτή να σου την αναγνωρίσουν. Δεν αποκλείεται επί παραδείγματι στον εργασιακό σου χώρο, να ενεργοποιηθεί μια πρόταση που προ καιρού σου είχαν κάνει και να πεις επιτέλους όλα παν κατ’ ευχήν. Ναι θα την αναλάβεις αλλά εάν από την αρχή δεν «πουλήσεις» καλά τον εαυτό σου, τότε το μόνο που θα εισπράξεις είναι απλά ένα μπράβο και ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη. Δες το λοιπόν σαν ευκαιρία, να δώσεις το στίγμα σου και στέλνοντας το μήνυμα ότι δε μπορεί να παίζει κανείς χωρίς κόστος με το όνειρο σου.

ΛΕΩΝ

Ταξιδιάρικη διάθεση θα σου δώσει η σύνοδος αυτή και δεν αποκλείεται να θελήσεις να επαναλάβεις ένα ταξίδι που είχες κάνει κάποτε και που σου είχε αφήσει ευχάριστες αναμνήσεις. Μπορεί μάλιστα να σε πιάσει μια πιο φιλοσοφική διάθεση ή να σε μαγέψει με το λόγο του πρόσωπο που το λες και γοητευτικό. Όμως με ότι κι αν ασχοληθείς, καλό θα ήταν να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου, πως δεν είναι λίγες οι φορές στη ζωή που διαφέρει η θεωρία από την πράξη. Ίσως αναζητήσεις στιγμές απομόνωσης, εκεί που το βιβλίο μπορεί να σε βγάζει από μια καταπιεστική καθημερινότητα. Καμιά φορά χρειάζονται και οι ουτοπίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δε θα ήταν άσχημο αυτές τις μέρες να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο και να ασχοληθείς με ζητήματα που έχουν να κάνουν με το φτερωτό θεό. Αν λοιπόν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, είναι υπέροχο το διάστημα αυτό να βρεθείς πιο κοντά με τον άνθρωπό σου και να κάνετε πράγματα μαζί. Αν πάλι την εποχή αυτή είσαι μόνη/ος, δε μπορείς να φανταστείς πόσες ευκαιρίες θα έχεις να γνωρίσεις το άλλο σου μισό. Αρκεί, να μην κλείνεσαι στο σπίτι και να βγαίνεις όσο μπορείς πιο συχνά με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Γνωριμία θα κάνεις, απέφυγε ωστόσο να της παραδοθείς άνευ όρων χωρίς να την έχεις γνωρίσει πρώτα καλά.

ΖΥΓΟΣ

Μπερδέματα με το αίσθημα και την οικογένεια μπορεί να φέρει σε σένα η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα. Μπορεί να χρειαστεί να προσπαθήσεις περισσότερο να συνδυάσεις σπίτι και προσωπική ζωή. Να αφιερώσεις χρόνο στους δικούς σου, αλλά να μπορείς να κοιτάξεις και τα αισθηματικά σου. Στην ανάγκη χάλασε και κανένα χατίρι αφού δεν είναι απαραίτητο να λες σε όλα «ναι» για να είναι οι άλλοι πάντα μαζί σου ευχαριστημένοι. Άλλωστε εάν δεν είσαι εσύ καλά δε μπορεί να είναι κανένας μαζί σου καλά. Όπως λοιπόν δείχνεις στοργή και ενδιαφέρον σε όσους αγαπάς, αγάπησε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου αφού όντως το αξίζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Λίγο παραπάνω θα δυσκολευτείς σε επίπεδο καθημερινότητας το διάστημα αυτό, αφού η συνεννόησή σου με τους άλλους ένα βαθμό δυσκολίας θα τον έχει, ενώ δεν αποκλείεται να παρουσιαστούν και κάποια έκτακτα έξοδα που θα σου ελαφρύνουν ελαφρώς το πορτοφόλι. Ότι και αν σε απασχολεί το διάστημα αυτό, προσπάθησε να βρίσκεις διεξόδους σε πράγματα πιο ουσιαστικά από το να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να ανακυκλώνεις πράγματα που στην παρούσα φάση δεν διορθώνονται. Κι επειδή πολλοί θα είναι εκείνοι που θα έχουν μια άρνηση να σε καταλάβουν, πάρε για τώρα τις αποστάσεις σου και μίλα τους λίγο αργότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν είναι άσχημο το κλίμα σε επίπεδο προσωπικό ή αισθηματικό, αφού παλιές αγάπες πάνε κι έρχονται ενώ μια φιλία που μέχρι σήμερα δεν έδειχνε το ενδιαφέρον που έχει προς το πρόσωπό σου, ξαφνικά κάτι την πιάνει κι εκδηλώνεται ερωτικά. Πιθανόν οι εξελίξεις που θα τρέξουν στα προσωπικά σου να σε βρουν απροετοίμαστη/ο, αφού και επιστροφές θα έχεις από σχέσεις που δεν έκαναν ως φαίνεται τον κύκλο τους αλλά και προκλήσεις από πρόσωπο που δεν του το είχες τελικά και που θα έρθει να σου πει ευθαρσώς το «σε θέλω εδώ και τώρα και μάλιστα χωρίς περιστροφές». Δοκίμασε λοιπόν τη τύχη σου προσπάθησε όμως με μέτρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα μικρό πονοκέφαλο με παρεξηγήσεις και παρερμηνείες ιδίως απ’ το χώρο της οικογένειας και του σπιτιού θα την έχεις. Μπορεί να σου καταλογίσουν απουσίες από την κοινή σας ζωή ή τις κοινές σας υποχρεώσεις. Από την άλλη μεριά κι εσύ μπορεί να έχεις την τάση να κάνεις στους δικούς ανθρώπους παραπονάκια μα όλο αυτό μπορεί να ξεσηκώσει εντάσεις για θέματα που ίσως και να μην άξιζαν τον κόπο να σχολιαστούν. Κατά τα άλλα απόφυγε να πάρεις αποφάσεις που έχουν να κάνουν με τα κληρονομικά και περιουσιακά σου στοιχεία, ειδικά αν τα μοιράζεσαι με τους άλλους ή θέλεις να απαλλαχθείς από την επιβάρυνσή τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να ξεσκάσεις θα θέλεις και να κάνεις με φίλες και φίλους πιο ανάλαφρες συζητήσεις, που να μην έχουν να κάνουν με τη δική σου καθημερινότητα, που με τόσες ανασφάλειες σε γεμίζει. Βέβαια το τι θα λες καλό θα ήταν να το ζυγίζεις πρώτα, να περιορίζεις τους λεκτικούς παρορμητισμούς, γιατί κάποιοι μπορεί να παρεξηγήσουν τα λεγόμενά σου. Το «σε όποιον αρέσουμε» πιθανόν να μην είναι τόσο βοηθητικό για σένα τις μέρες αυτές που καλό θα ήταν να το αποφύγεις γιατί μπορεί να τους φανείς κάπως και να σου καταλογίσουν έπαρση. Τέλος μη δίνεις βάση σε ότι υποσχέσεις σου δοθούν αφού μάλλον το κάνουν για να σε κερδίσουν.

ΙΧΘΥΣ

Μάλλον εκ των πραγμάτων χρίζεσαι πρωταγωνιστής των ημερών, αφού δεν αποκλείεται να παραμυθιάσεις αλλά και να παραμυθιαστείς. Κι αν είσαι καλλιτέχνης δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν όμως ψάχνεις για ουτοπίες σε τομείς που δεν τις προσφέρουν, όπως ο επαγγελματικός και ο κοινωνικός, τότε μάλλον θα απογοητευτείς. Προτάσεις για συνεργασία θα σου γίνουν. Ίσως μάλιστα κάποια από αυτές να την είχες να ανήκει στα πιο τρελά σου όνειρα. Πριν όμως απαντήσεις με ένα «ναι» ψάξε το λίγο καλύτερα, ρώτησε να μάθεις τι μπορεί να βγει από την εμπειρία άλλων στο τομέα που ψάχνεις και άσε το χρόνο να σου δείξει αν αξίζει τον κόπο.

Πηγή: ezwdia.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments