Αθλητισμός

Κόουλμαν: «Όταν δίνεις δώρα στον Παναθηναϊκό θα σε τιμωρήσει»

Κόουλμαν: «Όταν δίνεις δώρα στον Παναθηναϊκό θα σε τιμωρήσει»

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο τεχνικός του Ατρομήτου, Κρις Κόουλμαν στις δηλώσεις που έκανε μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, στάθηκε στα ''δώρα'' που έκαναν οι παίκτες του στην άμυνα.

Ο Ατρόμητος δεν άντεξε στη πίεση του Παναθηναϊκού και εν τέλει ηττήθηκε με σκορ 0-2 στη τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League. Ο τεχνικός των γηπεδούχων στις δηλώσεις που έκανε μετά το ματς στη κάμερα της NOVA, στάθηκε στα αμυντικά ”δώρα” που έκαναν οι παίκτες του, ενώ πρόσθεσε ότι οι ποδοσφαιριστές του πρέπει να δώσουν κίνητρο στους εαυτούς τους στα playouts.

Οι δηλώσεις του Ουαλού τεχνικού:

«Ο λόγος που έχουμε δεχτεί τόσα γκολ μέσα στη σεζόν είναι ότι δίνουμε «δώρα». Δίνουμε εύκολα γκολ. Δεν γίνεται να το κάνουμε κόντρα σε μια τόσο καλή ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός, γιατί θα μας τιμωρήσει».

Για το κίνητρο που θα δώσει στους παίκτες του στα playouts: «Οι παίκτες από μόνοι τους πρέπει να δώσουν κίνητρο στους εαυτούς τους. Πάνω από όλα δεν πρέπει να έχουμε την εικόνα που είχαμε και να δεχόμαστε γκολ δώρα. Θα πρέπει να κάνουμε κριτική στους εαυτούς μας. Όλη τη σεζόν δίνουμε τέτοια δώρα στους αντιπάλους μας σε σημαντικές στιγμές του παιχνιδιού. Αυτό ήταν ένα στοιχείο που μας κράτησε χαμηλά στη βαθμολογία»

Για τη μάχη του πρωταθλήματος: «Νομίζω πως το πρωτάθλημα έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Και οι τέσσερις είναι ίσοι διεκδικητές. Έχει αυξηθεί ο ανταγωνισμός οπότε δεν μπορώ να κάνω κάποια πρόβλεψη».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments