Πολιτική

Άδωνις: Συγκλονιστική επιτυχία της Food Expo!

Άδωνις: Συγκλονιστική επιτυχία της Food Expo!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Η FOOD EXPO αποτελεί, εδώ και πολλά χρόνια, έναν από τους πιο αξιόπιστους δείκτες για την εξέλιξη της πραγματικής μας οικονομίας.

Η FOOD EXPO αποτελεί, εδώ και πολλά χρόνια, έναν από τους πιο αξιόπιστους δείκτες για την εξέλιξη της πραγματικής μας οικονομίας.

Όντας η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίµων και Ποτών στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και μία από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς,  η Food Expo συνιστά πόλο έλξης για περισσότερους από 40.000 επαγγελματίες της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου και της Μαζικής Εστίασης.

Η επιτυχία της φετινής Food Expo είναι εντυπωσιακή, γιατί, όπως επισήμανε ο Άδωνις Γεωργιάδης που έδωσε το «παρών» και στην φετινή Food Expo, «οι παρουσίες είναι αυξημένες  φέτος κατά 40% και η συμμετοχή των επαγγελματιών του κλάδου Τροφίμων και Ποτών είναι ανεβασμένη κατά 50%. Κι αυτή η θεαματική αύξηση είναι ιδιαίτερα σημαντική, γιατί δείχνει πώς θα πάει, πώς θα κινηθεί η οικονομία μες στους επόμενους μήνες».

«Η αγορά λοιπόν προεξοφλεί ότι οι επόμενοι μήνες θα είναι μήνες ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, μήνες με μεγαλύτερη ζήτηση, με μεγαλύτερο τζίρο.

Μάλιστα, οι δύο πρώτοι μήνες του 2023 έχουν «τρέξει» με μεγαλύτερη ταχύτητα από ό,τι αρχικά είχε προβλεφθεί. Ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος εξελίχθηκαν εξαιρετικά καλά και σε επίπεδο πωλήσεων, και σε επίπεδο ανάπτυξης, και σε επίπεδο τουριστικών εισπράξεων και σε επίπεδο εξαγωγών».

Αυτά τόνισε, μεταξύ αρκετών άλλων, ο Άδωνις Γεωργιάδης, πριν κάνει και σχετική ανάρτηση στο Twitter, όπου σημειώνει: «Η ομιλία μου πριν λίγο στην Food Expo! Η συγκλονιστική επιτυχία και αυτής της εκθέσεως πρόδρομος δείκτης της καλή πορείας της Οικονομίας μας και το 2023!».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments