Αθλητισμός

Ραζβάν Λουτσέσκου: ”Δέχθηκα το φιλικό με τη Φαρούλ λόγω Χάτζι”

Ραζβάν Λουτσέσκου: ”Δέχθηκα το φιλικό με τη Φαρούλ λόγω Χάτζι”

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ παίζει φιλικό κεκλεισμένων με τη ρουμανική Φαρούλ λόγω της καλή σχέσης του Ραζβάν Λουτσέσκου με τον τεχνικό των Ρουμάνων Γκεόργκε Χάτζι.

Ο ΠΑΟΚ θα δώσει φιλικό κεκλεισμένων των θυρών με τη ρουμανική Φαρούλ το Σάββατο (25/3), και ο τεχνικός του ”δικέφαλου του Βορρά” Ραζβάν Λουτσέσκου αποκάλυψε την αρνητική του γνώμη για τον ενδεχόμενο προγραμματισμό φιλικών παιχνιδιών. Παράλληλα επισήμανε και τον λόγο για τον οποίο δέχτηκε, ο ”δικέφαλος του Βορρά” να παίξει με την πρωτοπόρο του ρουμανικού πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα ο Ρουμάνος τεχνικός των Θεσσαλονικιών ανέφερε πως ο αγώνας γίνεται λόγω Γκεόργκε Χάτζι και της μεταξύ τους σχέσης.

 Δηλώσεις Ραζβάν Λουτσέσκου σε Μέσο της Ρουμανίας:

”Η Φαρούλ μας το πρότεινε. Νομίζω ότι το πρότεινε ο Γκίκα μέσω ενός κοινού φίλου. Δεν είμαι λάτρης των φιλικών παιχνιδιών ειδικά όταν έχουμε πολλούς παίκτες στις Εθνικές ομάδες αλλά εφόσον πρόκειται για τον Χάτζι, δέχτηκα αμέσως. Πιστεύω ότι θα είναι μια καλή στιγμή και για τις δύο ομάδες.”

Σχετικά με την θέση και την γενικότερη εικόνα της στο πρωτάθλημα:

”Δεν αποτελεί έκπληξη που η Φαρούλ βρίσκεται στην πρώτη θέση. Έχει τον Χάτζι, που είναι ένας μεγάλος προπονητής με νοοτροπία νικητή. Η μάχη στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας θα είναι πολύ σκληρή και θα κριθεί στις λεπτομέρειες.”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments