Πολιτική

Μητσοτάκης για άρθρο Bloomberg: Σύντομα θα έρθουν και άλλα καλά νέα για την ελληνική οικονομία

Μητσοτάκης για άρθρο Bloomberg: Σύντομα θα έρθουν και άλλα καλά νέα για την ελληνική οικονομία

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi

Σύντομα θα έρθουν περισσότερα καλά νέα για την ελληνική οικονομία, σημείωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σχολιάζοντας σε ανάρτησή του σχετικό δημοσίευμα του Bloomberg

Σύντομα θα έρθουν περισσότερα καλά νέα για την ελληνική οικονομία, σημείωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σχολιάζοντας σε ανάρτησή του σχετικό δημοσίευμα του Bloomberg. «Η διεύρυνση του ΑΕΠ της Ελλάδας “ξεπερνά τις μεγάλες οικονομίες” από το 2019 και ο ρυθμός μείωσης των μη εξυπηρετούμενων δανείων είναι αξεπέραστος από τον τραπεζικό κλάδο οπουδήποτε, σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε το Bloomberg», σημειώνει στην ανάρτησή του στα αγγλικά στο Τwitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στο σχετικό δημοσίευμα του διεθνούς πρακτορείου.

Ο κ. Μητσοτάκης καταλήγει επισημαίνοντας ότι αυτά είναι «καλά νέα» και ότι «περισσότερα καλά νέα θα έρθουν σύντομα».

Ύμνοι από Bloomberg

«Η χώρα των 10,3 εκατ. κατοίκων, σε αντίθεση με κάθε πιστοληπτική αξιολόγηση, είναι μια οικονομία επενδυτικής βαθμίδας από τον Δεκέμβριο του 2021 με βάση τις ευνοϊκές τάσεις στο ποσοστό πληθωρισμού, το κατά κεφαλήν ΑΕΠ, την αύξηση του ΑΕΠ, τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια και την πολιτική σταθερότητα» σημειώνει μεταξύ άλλων το Bloomberg .

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments