Πολιτική

Οικονόμου: Γιατί ο κ. Τσίπρας δεν τολμά να πει τι εννοεί με την «προοδευτική» κυβέρνηση συνεργασίας;

Οικονόμου: Γιατί ο κ. Τσίπρας δεν τολμά να πει τι εννοεί με την «προοδευτική» κυβέρνηση συνεργασίας;

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Στις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τη Λιβαδειά, Αλέξη Τσίπρα, απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Στις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τη Λιβαδειά, Αλέξη Τσίπρα, απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.«Ο κ. Τσίπρας επανήλθε δυναμικά στην εποχή της δημιουργικής ασάφειας και μιλά με χρησμούς. Γιατί, άραγε, δεν τολμά να μας πει συγκεκριμένα τι εννοεί με την ”προοδευτική” κυβέρνηση συνεργασίας;» δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου:

«Ο κ. Τσίπρας επανήλθε δυναμικά στην εποχή της δημιουργικής ασάφειας και μιλά με χρησμούς. Γιατί, άραγε, δεν τολμά να μας πει συγκεκριμένα τι εννοεί με την ”προοδευτική” κυβέρνηση συνεργασίας; Ποιοι θα συμμετάσχουν; Και πόσο προοδευτική θα είναι με τη συμμετοχή κομμάτων που στηρίζουν πρόσωπα καταδικασμένα σε ειδικά δικαστήρια, που καλύπτουν πολιτικά την κομματοκρατία και τη φαυλοκρατία, που επιδιώκουν να ανατιναχθεί το τραπεζικό σύστημα; Η κοινωνία απαιτεί προοπτική, όχι πισωγυρίσματα και παλινωδίες».

Αλέξης Τσίπρας: Στις 21 Μαΐου οι πολίτες επιστρέφουν τον λογαριασμό

Στις εκλογές της 21ης Μαΐου που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο της Τρίτης αναφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας σε δηλώσεις του μετά την περιοδεία του στην αγορά της Λιβαδειάς. «Στις 21 του Μάη οι πολίτες θα επιστρέψουν στην κάλπη το λογαριασμό που δεν βγαίνει. Και την επόμενη κιόλας μέρα, χωρίς δεύτερες εκλογές και περιπέτειες, μία προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας θα αναλάβει το δύσκολο έργο της αναγέννησης της πατρίδας μας, της ανάταξης της οικονομίας, της στήριξης της κοινωνίας» σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας προσθέτοντας ότι «έμειναν λίγες εβδομάδες υπομονής και η μεγάλη αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος έρχεται».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments