Αθλητισμός

Η ομιλία του Ανιγκό μετά τη νίκη του Ολυμπιακού: “Αν μείνουμε ενωμένοι, μπορούμε να πάρουμε το τρόπαιο”

Η ομιλία του Ανιγκό μετά τη νίκη του Ολυμπιακού: “Αν μείνουμε ενωμένοι, μπορούμε να πάρουμε το τρόπαιο”

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός δημοσίευσε τη παρακάμερα από τη μεγάλη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ και μεταξύ άλλων εκεί φαίνεται η ομιλία του Ανιγκό στους παίκτες μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

Οι ”ερυθρόλευκοι” κέρδισαν τον ΠΑΟΚ στο ”Γ. Καραϊσκάκης” και φώναξαν βροντερό παρών ενόψει δύσκολης συνέχειας, ενώ συγχρόνως άφησαν το ”δικέφαλο” πολύ πίσω στη ”κούρσα” του πρωταθλήματος.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε στα social media τη παρακάμερα της αναμέτρησης στην οποία βλέπουμε τους έντονους πανηγυρισμούς στα γκολ, την αποθέωση από την κερκίδα, τα συγχαρητήρια των Βαγγέλη και Μιλτιάδη Μαρινάκη προς τους παίκτες, ενώ φαίνεται και η ομιλία του Ανιγκό στα αποδυτήρια.

“Σήμερα αυτή η ομάδα, είχατε τον χαρακτήρα γιατί θέλατε να κερδίσετε. Είναι η δική σας νίκη. Καταλαβαίνετε; Αν μείνουμε έτσι ενωμένοι, μία ομάδα, μία οικογένεια, πιστέψτε με, μπορούμε να πάρουμε το τρόπαιο. Αλλά μην αλλάξετε, έτσι να είστε δουλευόντας μαζί. Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί σεβαστήκατε το πλάνο και δουλέψατε όλοι μαζί. Σας ευχαριστώ πολύ” δήλωσε συγκεκριμένα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments