Πολιτική

Μητσοτάκης: Τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν γέλιο

Μητσοτάκης: Τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν γέλιο

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi (Αρχείου)

«Στις αρχές του 2024 η Θεσσαλονίκη θα έχει το πιο σύγχρονο Μετρό της Ευρώπης» σημείωσε ο πρωθυπουργός

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Λίγο μετά τις 9.30 το πρωί της Δευτέρας ο πρωθυπουργός προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Ο κ. Μητσοτάκης, μάλιστα, έδωσε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό FM100 και στους δημοσιογράφους Βαγγέλη Πλάκα και Βασίλη Κοντογουλίδη.

Ειδικότερα, μιλώντας στον FM100, ο πρωθυπουργός δήλωσε πως θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης, για να καταδείξει και το προσωπικό του ενδιαφέρον και αγάπη για την πόλη, καθώς και την προτεραιότητα που δίνει η Νέα Δημοκρατία στην ολοκλήρωση των έργων της πόλης. Ταυτόχρονα, υπογράμμισε πως αρχές του 2024 η Θεσσαλονίκη θα έχει το πιο σύγχρονο Μετρό της Ευρώπης, ενώ σε ερώτηση για την επέκταση του Μετρό δυτικά απάντησε πως σε δύο χρόνια θα έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες.

Επιπλέον, κληθείς να σχολιάσει τα νέα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ και την υποψηφιότητα του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου στην κυβέρνηση Καραμανλή, Ευάγγελου Αντώναρου, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως: «Δεν είναι δική μου δουλειά να σχολιάσω τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ», ωστόσο πρόσθεσε πως «μάλλον γέλιο προκάλεσαν κάποιες επιλογές (…) πιο πολύ με παραπέμπουν σε… λούμπεν ψηφοδέλτια παρά σε επιλογές που θέλουν να προσεγγίσουν το μεσαίο χώρο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments