Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Κίνηση για την απόκτηση του Δημήτρη Μωραΐτη

Παναθηναϊκός: Κίνηση για την απόκτηση του Δημήτρη Μωραΐτη

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ενισχύσει τον ελληνικό κορμό της ομάδας και κινείται για τον Δημήτρη Μωραΐτη του Περιστερίου.

Στον Παναθηναϊκό αρέσει η περίπτωση του Δημήτρη Μωραΐτη και ήδη έχει υπάρξει επαφή με τη πλευρά του παίκτη, με σκοπό ο Έλληνας γκαρντ να ”μετακομίσει” στο ΟΑΚΑ από το καλοκαίρι που έρχεται.

Ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με το Περιστέρι, όμως είναι στο χέρι του Παναθηναϊκού να τον αποκτήσει, χωρίς ωστόσο να θεωρείται κάτι τελειωμένο. Το buy out του αθλητή δεν είναι απαγορευτικό και η συνάρτηση του οικονομικού παράγοντα με το αγωνιστικό, δείχνει πως μπορεί να αποτελέσει ένα ελκυστικό project. Για τον Μωραΐτη, ωστόσο, υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες, όμως ο Παναθηναΐκός είναι έτοιμος να του προσφέρει όσα θα μπορούσαν να τον κρατήσουν ικανοποιημένο.

Οι άνθρωποι του ”τριφυλλιού” διέψευσαν κάθε σενάριο που έκανα λόγο για οριστική συμφωνία, αφού η μόνη αλήθεια είναι ότι ο Σάνι Μπετσίροβιτς (τεχνικός διευθυντής) και το τωρινό προπονητικό σταφ έχουν δώσει το ”ΟΚ” για τη περίπτωση του πρώην άσσου της ΑΕΚ.

Τη φετινή σεζόν με το Περιστέρι ο Μωραϊτης έχει 6,8 πόντους, 2,5 ασίστ και 2,3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε Ελλάδα και Ευρώπη, αποτελώντας προσωπική επιλογή του Βασίλη Σπανούλη και πραγματοποιώντας μια γεμάτη και πολύ καλή σεζόν.

Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού θέλουν να ενισχύσουν τον ελληνικό κορμό με παίκτες που έχουν προοπτική και φαίνονται έτοιμοι να αγωνιστούν από τώρα στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης, με τον Δημήτρη Μωραΐτη να συγκεντρώνει τα παραπάνω στοιχεία και να έχει το θετικό προσόν ότι μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο θέσεις των γκάρντ.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments