Πολιτική

Άδωνις: Η εμπάθεια του Κύρτσου περίσσεψε

Άδωνις: Η εμπάθεια του Κύρτσου περίσσεψε

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Η εμπάθεια του Γιώργου Κύρτσου για τον Άδωνι και την κυβέρνηση Μητσοτάκη συνολικά είναι γνωστή

Η εμπάθεια του Γιώργου Κύρτσου για τον Άδωνι και την κυβέρνηση Μητσοτάκη συνολικά είναι γνωστή. Αυτό όμως που δεν ήταν γνωστό, είναι η εμπάθεια του πολιτικά φερόμενου δημοσιογράφου προς τους ίδιους τους εργαζομένους στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά.

Και αυτό, γιατί ο Άδωνις και οι συνεργάτες του παρέλαβαν έναν εγκαταλελειμμένο χώρο, τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, και με τις άοκνες προσπάθειές τους κατάφεραν μέσα σε χρόνο – ρεκόρ, μέσα σε τρεισήμισι χρόνια, να τον αναδιαμορφώσουν πλήρως και να του δώσουν πνοή και όραμα. Και αυτό έγινε δυνατό με την ολόθερμη συμμετοχή των ίδιων των εργαζομένων, που σήμερα είναι βρίσκονται στις νέες θέσεις τους και δηλώνουν ικανοποιημένοι από τις απολαβές τους.

Επιχειρώντας να διαστρεβλώσει πλήρως το περιεχόμενο και το πνεύμα της ανακοίνωσης του Άδωνι, ο Γιώργος Κύρτσος στρέφεται απρόκλητα εναντίον του υπουργού, χρησιμοποιώντας εκφράσεις και χαρακτηρισμούς που δείχνουν ασύγγνωστη εμπάθεια, όπως (υποτιθέμενη) «μετατροπή των Ναυπηγείων σε χώρο προεκλογικής προβολής» και για δήθεν ένταξη των εργαζομένων στα Ναυπηγεία σε γιορτές μιας ιδιωτικής εταιρείας.

Κι όμως, την αναγέννηση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά θα γιορτάσουν, την Τετάρτη, Άδωνις και εργαζόμενοι, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να θυμηθούν και να διηγηθούν όμορφες στιγμές από την θεαματική μεταμόρφωση του χώρου και από τις νέες εργασιακές τους εμπειρίες.

Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι θα γιορτάζουν λοιπόν και ο εμπαθής Γιώργος Κύρτσος θα έπρεπε να το έχει σεβαστεί αυτό, φροντίζοντας να έχει διαβάσει, χωρίς συμπλέγματα, τις σχετικές ενημερώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments