Πολιτική

Άδωνις: Ο Τσίπρας πάει για κυβέρνηση ηττημένων

Άδωνις: Ο Τσίπρας πάει για κυβέρνηση ηττημένων

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

 Στην υπόθεση Γεωργούλη και σε ζητήματα μετεκλογικής συνεργασίας αναφέρθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

 Στην υπόθεση Γεωργούλη και σε ζητήματα μετεκλογικής συνεργασίας αναφέρθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Με αφορμή τις καταγγελίες που διατυπώνονται σχετικά με τον ευρωβουλευτή κ. Αλέξη Γεωργούλη, ο Άδωνις ξεκαθάρισε εισαγωγικά ότι σέβεται απόλυτα το τεκμήριο της αθωότητας. Επισήμανε, ωστόσο, ότι ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ είχαν εξαπολύσει εκστρατεία δολοφονίας χαρακτήρα εναντίον της κυρίας Λίνας Μενδώνη και του Κυριάκου Μητσοτάκη, ως εάν η κ. Μενδώνη να έπρεπε να γνωρίζει τις φήμες και την κρυφή ζωή του ηθοποιού και σκηνοθέτη κ. Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο Άδωνις θύμισε την φωτογραφία από την Επίδαυρο, στην οποία απεικονίζονταν ο κ. Μητσοτάκης με την σύζυγό του κ. Μαρέβα Γκραμπόβσκι και τον κ. Δ. Λιγνάδη και την τεράστια, προπαγανδιστική προσπάθεια να δημιουργηθούν άσχημες εντυπώσεις σε βάρος του ζεύγους και της κυβέρνησης.

Εδώ ισχύουν δύο μέτρα και δύο σταθμά», επισήμανε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος συμπληρωσε: «Η κ. «Λίνα Μενδώνη όφειλε να γνωρίζει τις φήμες που συνόδευαν τον κ. Λιγνάδη. Ο κ. Τσίπρας όμως δεν όφειλε να γνωρίζει τις φήμες που συνόδευαν τον κ. Γεωργούλη. Αυτό είναι υποκρισία».

Σχετικά με τον πρώην βουλευτή Κέρκυρας Νίκο Γεωργιάδη, ο Άδωνις θύμισε ότι η απομάκρυνσή του από το  περιβάλλον του κ. Μητσοτάκη έγινε την επομένη επίμαχου δημοσιεύματος στο περιοδικό Hot Dog.

Ο Άδωνις συμπέρανε: «Πρέπει να αποφασίσουμε: Πολιτικοί αντίπαλοι ή πολιτικοί εχθροί; Εμείς λέμε ξεκάθαρα στον ΣΥΡΙΖΑ ότι προτιμούμε πολιτικοί αντίπαλοι, όχι εχθροί. Δηλαδή, διαφωνούμε ιδεολογικά, χωρίς, όμως, να αμφισβητούμε την ηθική συγκρότηση του άλλου.

Τέλος, ο Άδωνις αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο δημιουργίας κυβέρνησης ηττημένων, από την πρώτη κάλπη με δεύτερη εντολή, υποστηρίζοντας πως δεν το αποκλείει καθόλου για τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν απέκλεισα από την αρχή το ενδεχόμενο της κυβέρνησης ηττημένων. Δεν πιστεύω τον κ. Τσίπρα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αξιοποιήσει όσο μπορεί την δεύτερη εντολή. Άρα, ο ΣΥΡΙΖΑ πάει για κυβέρνηση ηττημένων. Να μην μας κοροϊδεύει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments