Ελλάδα

Δημητρακόπουλος για Καϊλή: Ήταν επιλογή της το εάν θα μείνει στο ίδιο σπίτι με τον κ. Τζόρτζι

Δημητρακόπουλος για Καϊλή: Ήταν επιλογή της το εάν θα μείνει στο ίδιο σπίτι με τον κ. Τζόρτζι

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi (Αρχείου)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ο δικηγόρος είπε πως είναι όταν κάποιος διαβεί το κατώφλι των φυλακών, είναι ένα τραγικό βίωμα

Ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, αποκάλυψε πως ο Φραντσέσκο Τζόρτζι δεν στήριξε καθόλου τη σύντροφό του.Για την αποφυλάκιση της Εύας Καϊλή και τη νέα καθημερινότητα με την κόρη της μίλησε ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος στην πρωινή εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!».Ο δικηγόρος είπε πως είναι όταν κάποιος διαβεί το κατώφλι των φυλακών, είναι ένα τραγικό βίωμα.

«Ειδικά για μία γυναίκα που αναγκάζεται να αποχωριστεί το παιδί της. Και να θυμίσω πως δέχτηκε και βασανιστήρια στη φυλακή. Και τώρα βγαίνει με το κεφάλι ψηλά γιατί όλοι της έλεγαν να καταθέσει. Ήμουν ο μόνος που την ρώτησα εάν διέπραξε το αδίκημα και όταν μου είπε όχι, της είπα πως θα ήταν ανήθικο να δεχτεί με οποιοιδήποτε αντάλλαγμα. Και έτσι, είναι η μόνη που αποφυλακίστηκε χωρίς να ομολογήσει ενοχή. Φίλοι της, δικηγόροι, της έλεγαν πως θα κάτσει τουλάχιστον 5 χρόνια στη φυλακή εάν δεν ομολογήσει γιατί στο Βέλγιο κυριαρχεί το ‘’σύστημα των ομολογιών’’», είπε αρχικά.

Αναφορικά με το γιατί δεν μένει μαζί με τον σύντροφό της από δική της επιλογή. «Ήταν επιλογή της κ. Καϊλή το εάν θα μείνει με τον κ. Τζόρτζι. Την ρώτησα και μου είπε πως θέλει για ένα χρονικό διάστημα να μείνε μόνη με την κόρη της. Να σας αποκαλύψω και κάτι. Πριν εκδοθεί η διάταξη του ανακριτή που δόθηκε τη Μεγάλη Τετάρτη, εμείς το γνωρίζαμε από την Τρίτη και τέθηκε το ερώτημα στην κ. Καϊλή για το ένα θέλει να μείνει με τον κ. Τζόρτζι. Για το εάν τη στήριξε ή όχι αυτό που έχω να πω, είναι πως δεν την στήριξε καθόλου».

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.