Πολιτική

Άδωνις: Χαστούκι στον Τσίπρα ο Γεωργούλης

Άδωνις: Χαστούκι στον Τσίπρα ο Γεωργούλης

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Στην υπόθεση Γεωργούλη και σε ζητήματα μετεκλογικών συνεργασιών επέμεινε κυρίως ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Στην υπόθεση Γεωργούλη και σε ζητήματα μετεκλογικών συνεργασιών επέμεινε κυρίως ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Υπόθεση Γεωργούλη και τεκμήριο αθωότητας

«Είπα από την αρχή ότι, επειδή έχω υποστεί προσωπικά την παραβίαση του τεκμηρίου αθωότητας, δεν θα την κάνω ποτέ σε άλλον άνθρωπο. Ο κ. Γεωργούλης δεν είναι ένοχος. Είναι υπό κατηγορία. Η βελγική δικαιοσύνη για αυτόν. Άρα εγώ δεν μιλάω καθόλου για την υπόθεση. Εγώ μιλάω μόνον για την πολιτική υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην περίπτωση του Δ. Λιγνάδη, οι κ. κ. Μενδώνη και Μητσοτάκης βρέθηκαν στο επίκεντρο επίθεσης, επειδή υπήρχε μια φωτογραφία από το Ηρώδειο με την κοινή παρουσία των κ. κ. Μητσοτάκη, Λιγνάδη και συζύγου του κ. Μητσοτάκη. Η κ. Μενδώνη κατηγορήθηκε σαν ελεγχόμενη και η ΝΔ κατηγορήθηκε πως είναι κόμμα παιδοβιαστών.

Ο Τσίπρας ήξερε την περίπτωση Γεωργούλη

Αν ο Τσίπας δεν γνώριζε, τότε γιατί η κ. Τσαπανίδου μάς είπε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ έκαναν 6 μήνες έρευνα για τον Αλέξη Γεωργούλη;

Εδώ, αυτά που λένε δεν «κολλάνε». Λένε ότι κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έψαχναν επί έξι μήνες την περίπτωση Γεωργούλη, επειδή υπήρχαν μόνο φήμες και κουτσομπολιά. Επί έξι μήνες όμως δεν κάνει κάποιος έρευνα για φήμες και κουτσομπολιά, κάτι πιο σοβαρό είχε φτάσει στα αυτιά του κ. Τσίπρα.

Και εδώ υπάρχει και το άλλο παραμύθι, ότι δήθεν ο ΣΥΡΙΖΑ διέγραψε ακαριαία τον κ. Γεωργούλη. Ο ΣΥΡΙΖΑ διέγραψε τον κ. Γεωργούλη, μόνον όταν η κ. Μετσόλα ανακοίνωσε την άρση της ασυλίας του.  Άρα τίποτε το ακαριαίο δεν υπάρχει στην διαγραφή του Α. Γεωργούλη».

Γεωργούλης: Προσωπικό χαστούκι στον Τσίπρα.

«Ο Αλέξης Γεωργούλης ήταν προσωπική πολιτική επιλογή του Αλέξη Τσίπρα για το Ευρωκοινοβούλιο. Δεν ήταν κάποια εμβληματική περίπτωση προσώπου στον χώρο της Αριστεράς. Εμφανίστηκε από το πουθενά, προέρχεται από το star system και υπήρξαν αντιδράσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην επιλογή αυτή του Τσίπρα. Αυτό είναι λοιπόν ένα προσωπικό χαστούκι στον  Αλέξη Τσίπρα. Ο Τσίπρας τον διάλεξε και ο Τσίπρας τον λούζεται».

Πολιτική υποκρισία της Αριστεράς

«Όταν έγινε η υπόθεση Λιγνάδη, η Αριστερά διαμαρτυρήθηκε εναντίον της Κυβέρνησης με κάθε δυνατό τρόπο. Σήμερα, η Αριστερά δεν αντιδρά καθόλου με αυτόν τον τρόπο, όπως στην υπόθεση Λιγνάδη, όπου υπήρχαν πανό, διαμαρτυρίες, πορείες, συγκεντρώσεις, hashtag η «ΝΔ κόμμα παιδοβιαστών», ομιλία της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Άννας Βαγενά που είπε ότι η ΝΔ είναι κόμμα παιδοβιαστών.

Η Αριστερά συμπεριφέρεται με πολιτική υποκρισία απέναντι στην υπόθεση Γεωργούλη».

«Δεν με παρακολουθούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης»

«Σε ό, τι αφορά το ότι δήθεν ο κ. Μητσοτάκης παρακολουθούσε τις τηλεφωνικές μου συνδιαλέξεις, λέω ξεκάθαρα ότι δεν με παρακολουθούσε ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και άρα, δεν έχω καμία απορία να μάθω εάν και πώς το έπραττε. Τελεία. Αυτό είναι μία συκοφαντία του ΣΥΡΙΖΑ».

«Βασική στρατηγική ΝΔ: η αυτοδυναμία

«Η βασική στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας είναι η επίτευξη της αυτοδυναμίας. Αν το «μεγάλο αφεντικό», που είναι ο ελληνικός λαός, δεν δώσει αυτοδυναμία, στην ΝΔ λέμε ότι είναι πολύ προτιμότερο να γίνει μια κυβέρνηση συνεργασίας με το μπόνους, που θα έχουμε πάρει ως πρώτο κόμμα. Και τούτο, γιατί μία κυβέρνηση συνεργασίας χωρίς το μπόνους θα είναι μια κυβέρνηση 152 – 153 εδρών, που δεν θα μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Αντίθετα, μια κυβέρνηση με το μπόνους θα έχει μια πλειοψηφία περίπου 180 εδρών και θα μπορεί να δρομολογήσει τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις».

Πραγματική ανησυχία: Η κυβέρνηση των ηττημένων

«Θα πάμε στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Δεν είναι demo εκλογές. Δεν είναι κάτι σαν εκλογές. Είναι οι εθνικές εκλογές. Οι πολιτικές εξελίξεις θα καθοριστούν από το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών. Η ΝΔ θα είναι το πρώτο κόμμα. Για μένα υπάρχει μια ανησυχία. Και αυτή η ανησυχία είναι η «κυβέρνηση των ηττημένων» όπως την ονόμασε ο Α. Τσίπρας. Αυτός για λόγους εκλογικής στρατηγικής υποστηρίζει ότι δεν θα κάνει κυβέρνηση ηττημένων. Αν χρειαστεί, ο Αλέξης Τσίπρας θα συμπτύξει κυβέρνηση των ηττημένων, με ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ – ΜΕΡΑ25. Και μετά, θα κλαίμε όλη μέρα!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments