Ελλάδα

Επίθεση με “άρωμα” τρομοκρατίας στο μαγαζί του υπεύθυνου διαιτησίας της ΕΟΚ

Επίθεση με “άρωμα” τρομοκρατίας στο μαγαζί του υπεύθυνου διαιτησίας της ΕΟΚ

Πηγή Φωτογραφίας: larissanet.gr Θανάσης Καλιακούδας

Τα ξημερώματα της Κυριακής εκρηκτικός μηχανισμός προκάλεσε τεράστιες υλικές ζημιές

Τα ξημερώματα της Κυριακής (23/4) στις 05.10, εκρηκτικός μηχανισμός που είχε τοποθετηθεί έξω από το κατάστημα του υπεύθυνου διαιτησίας της ομοσπονδίας, Νίκου Πιτσίλκα, προκάλεσε τεράστιες υλικές ζημιές. Με έναν… εκκωφαντικό ήχο ξύπνησαν την Κυριακής (23/4) οι κάτοικοι της Φιλιππούπολης στη Λάρισα, καθώς στις 05.10 μία έκρηξη αναστάτωσε ολόκληρη την τοπική κοινωνία.

Τελικά, όπως αποδείχθηκε και σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων και συγκεκριμένα της ιστοσελίδας larissanet.gr, άγνωστοι είχαν τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό με γκαζάκια σε κατάστημα εμπορικού κέντρου, που μάλιστα ανήκει στον Νίκο Πιτσίλκα, πρώην διεθνούς διαιτητή και νυν υπεύθυνο διαιτησίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Προς το παρόν, είναι άγνωστο αν οι δράστες, οι οποίοι αναζητούνται, είχαν στόχο το συγκεκριμένο κατάστημα, του συγκεκριμένου ιδιοκτήτη ή η επιλογή τους έγινε τυχαία ή με κριτήρια. Πάντως, το κατάστημα βρίσκεται εντός του Gaea Lifestyle Center της πόλης, που είναι εμπορικό κέντρο με δεκάδες επιχειρήσεις και μετά την ισχυρή έκρηξη έχει μεγάλες υλικές ζημιές.

Στο σημείο της επίθεσης βρέθηκε η Αστυνομία, αλλά και η Πυροσβεστική που εντόπισαν τον μηχανισμό και στοιχεία που ενδεχομένως να οδηγήσουν στους δράστες. Ο Πιτσίλκας πάντως και η οικογένειά του, αλλά και οι κάτοικοι της περιοχής, ξύπνησαν με… ταχυκαρδία, αλλά (τουλάχιστον) η ώρα που έγινε το κακό προστάτευσε τυχόν παρευρισκόμενους και περαστικούς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments