Focus

Winnie Harlow: Δεν έγινε τυχαία η “βασίλισσα του Καρναβαλιού” στην Τζαμάικα

Winnie Harlow: Δεν έγινε τυχαία η “βασίλισσα του Καρναβαλιού” στην Τζαμάικα

Πηγή Φωτογραφίας: ELLE

Το εντυπωσιακό outfit του διάσημου μοντέλου που ενθουσίασε τους followers της.

Κατάφερε να κατακτήσει τη μόδα μέσα από τη διαφορετικότητα της και την τεράστια αγάπη της για όσα κάνει. Η Winnie Harlow δεν είναι απλά ένα ακόμα μοντέλο. Είναι ένα μοντέλο που δεν πίστεψε στιγμή ότι η λεύκη που έχει θα μπορούσε να αποτελέσει εμπόδιο στην καριέρα που είχε ονειρευτεί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ♔Winnie Harlow♔ (@winnieharlow)

Σε ένα διάλειμμα από τις πασαρέλες και τις καμπάνιες μόδας, η Winnie Harlow βρέθηκε στη Τζαμάικα για να διασκεδάσει, να χορέψει, να περάσει καλά. Η ίδια επέλεξε να τιμήσει τις παραδόσεις του νησιού και να συμμετάσχει στο φημισμένο Καρναβάλι του με ένα εντυπωσιακό outfit που ήταν σαν να ράφτηκε πάνω της. Ένα κορμάκι αποκαλυπτικό με κόκκινα λουριά και χρωματιστά κρύσταλλα. Τα σημεία του σώματός της κρύβονται πίσω από τα κρύσταλλα ενώ τα ροζ και πορτοκαλί πούπουλα στα χέρια της, σαν φτερά, την κάνουν να μοιάζει σαν θεά του καρναβαλιού.

Δεν είναι τυχαίο ότι δεν χρειάστηκαν να περάσουν αρκετά λεπτά μέχρι οι followers της να ξεκινήσουν να την αποθεώνουν για αυτή την ομολογουμένως εντυπωσιακή εμφάνιση και να την χαρακτηρίζουν δικαίως “βασίλισσα του Καρναβαλιού”. Έναν τίτλο που αποδέχεται και η ίδια, αφού σε ένα από τα στιγμιότυπα που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό χορεύει ξέφρενα στους έντονους ρυθμούς της μουσικής και απολαμβάνει την ημέρα του Καρναβαλιού όσο καμία άλλη.

“Το καρναβάλι πρέπει να συνεχιστεί” έγραψε το διάσημο μοντέλο στην ανάρτηση της στο Instagram επιβεβαιώνοντας ότι το Καρναβάλι στην Τζαμάικα ήταν τόσο εντυπωσιακό που θα μπορούσε να την κρατήσει για πάντα εκεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments