Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Χωρίς Αουγκούστο και Τάισον στην OPAP Arena κόντρα στην ΑΕΚ

ΠΑΟΚ: Χωρίς Αουγκούστο και Τάισον στην OPAP Arena κόντρα στην ΑΕΚ

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ και για τον αγώνα με την ΑΕΚ στην OPAP Arena την Τετάρτη {26/4} δεν υπολογίζει στην παρουσία των Ντόουγκλας Αουγκούστο και Τάισον. Μπήκαν στην αποστολή Σάστρε και Τζίμας.

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ δούλεψαν για τελευταία φορά πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ {26/4, 21:00, COSMOTE SPORT 1 HD} το πρωί της Τρίτης {25/4} στο γήπεδο της Τούμπας, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει παιχνίδια κατοχής, ασκήσεις τακτικής και ειδικό κομμάτι για τις στατικές φάσεις.

Ο Δικέφαλος ταξιδεύει με αρκετά προβλήματα στην Αθήνα, καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει στη διάθεση μετά τον Κάλεντ Νάρεϊ που όπως θεωρείται γνωστό θα απουσιάσει για καιρό και τους Ντόουγκλας Αουγκούστο και Τάισον, που έμειναν εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων.

Στην ενεργό δράση επέστρεψε ο Ζόαν Σάστρε που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και ο νεαρός Στέφανος Τζίμας.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ένωση:

Αναλυτικά οι παίκτες που πήρε μαζί του ο Λουτσέσκου: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Σάστρε, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Κάργας, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα, Μπράντον, Τζίμας .

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments