Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Το ταξίδι για το Κάουνας ”ξεκινάει” από το ΣΕΦ κόντρα στη Φενέρμπατχσε

Ολυμπιακός: Το ταξίδι για το Κάουνας ”ξεκινάει” από το ΣΕΦ κόντρα στη Φενέρμπατχσε

Πηγή Φωτογραφίας: LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός περιμένει τη Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ Game 1 των πλέι οφ της Euroleague (21:45, Novasports Prime).

Ώρα…πλεί οφ για τους ”ερυθρόλευκους” και η αρχή γίνεται στο ασφυκτικά γεμάτο ΣΕΦ, κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, έχοντας ως ξεκάθαρο στόχο το 1-0 στη σειρά, με φόντο το Final 4 του Κάουνας.

“Πιστεύουμε πως όποιος και αν ήταν ο αντίπαλος αυτή τη χρονική στιγμή, με αυτά τα δεδομένα, θα ήταν μια δύσκολη ομάδα. Θα μπορούσαμε να διαλέξουμε αντίπαλο με το τελευταίο παιχνίδι και δεν το κάναμε. Είμαστε πιστοί σε αυτό που πρεσβεύουμε πως όλοι οι αντίπαλοι είναι δυνατοί. Μένει εσύ να είσαι έτοιμος για να ανταποκριθείς στις προκλήσεις που έχεις μπροστά σου”, τόνισε ενόψει του ματς ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας.

Με τον Μουσταφά Φαλ να προσθέτει: “Ελπίζω να φτάσουμε στο Final Four. Είμαστε ενθουσιασμένοι, όλοι περιμένουμε αυτά τα παιχνίδια με ανυπομονησία, τόσο ο κόσμος, όσο και εμείς. Τα παιχνίδια των playoffs είναι εντελώς διαφορετικά. Είμαστε 0-0 και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να τα καταφέρουμε”.

Όσο για τη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη, ο Έλληνας τεχνικός έχει να διαχειριστεί αρκετά προβλήματα απουσιών, αφού οι Νεμάνια Μπιέλιτσα, Ντέβιν Μπούκερ και Μετετσάν Μπιρσέν δε θα πάρουν μέρος στη σημερινή ”μάχη” του Φαλήρου, ενώ την ίδια στιγμή οι Σκότι Ουίλμπεκιν και Μάρκο Γκούντουριτς παραμένουν αμφίβολοι.

“Ως οργανισμός είμαστε περήφανοι που θα είμαστε ξανά στα playoffs. Ήταν ένας από τους στόχους μας από την αρχή της σεζόν. Θα αντιμετωπίσουμε την καλύτερη και πιο σταθερή ομάδα στην Εuroleague αυτή τη στιγμή.

Ο Ολυμπιακός παίζει καλό μπάσκετ, οργανωμένο και διαθέτει ένα πολύ καλό προπονητικό τιμ και ρόστερ. Εμείς έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλούς τραυματισμούς, συνεπώς η αποστολή μας είναι δύσκολη.

Δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα, αλλά είμαστε αποφασισμένοι. Θα προχωρήσουμε παίρνοντας τα διδάγματα από τα πρώτα δύο παιχνίδια. Στόχος μας είναι να πάμε στο ΣΕΦ και να παλέψουμε”, ανέφερε πριν το ματς ο Έλληνας τεχνικός.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime, ενώ διαιτητές θα είναι οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεζ, Μεχντί Ντιφάλα και Τόμισλαβ Χόρντοφ.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Μπαρτσελόνα θα υποδεχθεί τη Ζαλγκίρις στη Βαρκελώνη (21:00, Novasports 5) στο Game 1 της σειράς.

Οι δύο προηγούμενες φορές που αναμετρήθηκαν οι ομάδες τη φετινή σεζόν:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments