Αθλητισμός

Ραζνάτοβιτς: «Πήρε Αταμάν, άρα ο Παναθηναϊκός θα πάει για δυνατές μεταγραφές»

Ραζνάτοβιτς: «Πήρε Αταμάν, άρα ο Παναθηναϊκός θα πάει για δυνατές μεταγραφές»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ο μεγαλοατζέντης Μίσκο Ραζνάτοβιτς θεωρεί πως η πρόσληψη Αταμάν από τον Παναθηναϊκό συνεπάγεται ηχηρές μεταγραφές

Η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Εργκίν Αταμάν αποτελεί προάγγελο σημαντικής ενίσχυσης και στο ρόστερ της ομάδας, όπως τόνισε ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

«Ο Εργκίν δεν έκανε τίποτα χωρίς την άδεια της Εφές. Δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Η σχέση του με την Εφές είναι ξεχωριστή. Επιπλέον, δεν έχει υπογράψει στην ουσία, υπάρχει μια κατ’ αρχήν συμφωνία. Εντάξει, έγινε μια ανάρτηση στο Instagram (σ.σ. αναφερόμενος σε αυτή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου), αλλά δεν σημαίνει πολλά», τόνισε ο Σέρβος μεγαλοατζέντης στην ιστοσελίδα Basketnews.

«Όταν φέρνεις για προπονητή τον Αταμάν, προφανώς έχεις μεγάλες βλέψεις. Η ομάδα που έχεις τώρα είναι αδύναμη, άρα πρέπει να αλλάξεις αρκετά. Προφανώς ο Παναθηναϊκός θα μπει δυνατά στην αγορά και θα πάει για μεγάλες μεταγραφές. Άλλες ομάδες χρειάζονται να αλλάξουν 2-3 παίκτες, ενώ εκείνοι πολλά. Πρώτον, δεν έχουν ελληνικό κορμό και οι ξένοι δεν είναι στο επίπεδο που θα ήθελαν, όχι για μια ομάδα που έχει τον Αταμάν στον πάγκο της. Άρα σίγουρα ο Παναθηναϊκός θα παίξει σημαντικό ρόλο στην αγορά», πρόσθεσε.

Παράλληλα, έκανε και μια διευκρίνιση για μια πρόσφατη δήλωσή του κατακρίνοντας παράλληλα τον Μάριους Γκριγκόνις για όσα είπε για τον Ντέγιαν Ράντονιτς. «Είπα ότι ο Παναθηναϊκός με τον Ράντονιτς ήθελε σκληρούς παίκτες, αλλά πήρε δύο soft Λιθουανούς, όπως ο Γκριγκόνις και ο Γκουντάιτις. Θέλω να διευκρινίσω τα εξής: Ο Ράντονιτς θα ήθελε παίκτες όπως ο Λάζιτς, ο Λαζάρεβιτς και ο Κάλινιτς. Οι δύο Λιθουανοί είναι soft μπροστά σε αυτούς. Όμως δεν είπα κάτι κακό με πρόθεση να στείλω κάποιο μήνυμα για τον Γκριγκόνις. Είχε κάποια προβλήματα με τον Ράντονιτς, δεν έχει σημασία ποιος έφταιγε, αλλά ο προπονητής έφυγε. Και μετά από έναν μήνα λες ότι η ομάδα δεν είχε προπονητή. Γιατί το κάνεις αυτό; Τι θα κερδίσεις; Τίποτα, απλώς κάνεις κακό σε αυτόν τον προπονητή. Πιστεύω πως όλοι εμείς πρέπει να φροντίζουμε ο ένας τον άλλο. Δεν λέω αν είχε δίκιο ή όχι, αλλά έναν μήνα αφότου έφυγε, μην τον κριτικάρεις έτσι. Ειδικά αν δεν βελτίωσες τους αριθμούς σου έκτοτε και δεν έκανες κάτι ξεχωριστό. Στη σημερινή εποχή των social media πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί με τα λόγια μας. Δημιουργεί κακή εικόνα χωρίς λόγο για έναν προπονητή. Τώρα έχουμε κακή εικόνα για τον Γκριγκόνις. Όλοι μας θέλουμε το καλό του μπάσκετ και δεν πρέπει ο ένας να τα βάζει με τον άλλο χωρίς λόγο», ανέφερε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments