Ελλάδα

Άξιον Εστί: Ουρές έξω από τη Μητρόπολη από τα ξημερώματα για την ιερή εικόνα [pics,vid]

Άξιον Εστί: Ουρές έξω από τη Μητρόπολη από τα ξημερώματα για την ιερή εικόνα [pics,vid]

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Από τα ξημερώματα ξεκίνησαν οι πιστοί να συρρέουν στην μητρόπολη Αθηνών

Από τα ξημερώματα ξεκίνησαν οι πιστοί να συρρέουν στην μητρόπολη Αθηνών προκειμένου να προσκυνήσουν την ιερή εικόνα της Παναγίας «Άξιον Εστί», η οποία έφτασε χθες με ειδική πτήση στην πρωτεύουσα. Ο κόσμος καταφθάνει από όλα τα μέρη της Ελλάδας καθώς για πρώτη φορά η εικόνα μεταφέρεται από το Άγιο Όρος.

Για το λόγο αυτό άλλωστε μέχρι σήμερα δεν την έχουν προσκυνήσει ποτέ γυναίκες και είναι η πρώτη φορά που τους δίνεται αυτή η δυνατότητα. Το προσκύνημα γίνεται από τις 7 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ ενώ η εικόνα θα βρίσκεται μέχρι τις 12 Μαΐου στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών.

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.