Πολιτική

Λαοθάλασσα για τον Νίκο Παπαθανάση στην κεντρική προεκλογική του ομιλία [pics]

Λαοθάλασσα για τον Νίκο Παπαθανάση στην κεντρική προεκλογική του ομιλία [pics]

Πηγή Φωτογραφίας: Pagenews.gr

Το pagenews.gr βρέθηκε στην κεντρική προεκλογική ομιλία του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης κ. Νίκου Παπαθανάση

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην κεντρική προεκλογική ομιλία του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκου Παπαθανάση στο ΟΑΚΑ στην αίθουσα Vip Lounge, όπου το pagenews.gr βρέθηκε εκεί και σας μεταφέρει τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης. Το παρών έδωσαν ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης με τη σύζυγό του κ. Ευγενία Μανωλίδου, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Γιάννης Τσακίρης, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης και άλλοι εκλεκτοί προσκελλημένοι.

Την κεντρική προεκλογική ομιλία του κ. Παπαθανάση άνοιξε ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης ο οποίος αναφέρθηκε στην εξαιρετική συνεργασία που είχε αυτά τα 4 χρόνια με το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων και με τους κ. Νίκο Παπαθανάση και Άδωνι Γεωργιάδη.

Εν συνεχεία το λόγο πήρε ο Αναπληρωτής υπουργός ο οποίος στην αρχή της ομιλίας του ευχαρίστησε τον υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη ενώ έδωσε “σήμα νίκης” για τις εκλογές της 21ης Μαϊου, καλώντας τους πολίτες να στηρίξουν την Νέα Δημοκρατία και τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments