Αθλητισμός

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: “Ο τελικός του ελληνικού Κυπέλλου μπορει να διεξαχθεί στο Σοσνόβιετς”, έγραψε Πολωνός δημοσιογράφος

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: “Ο τελικός του ελληνικού Κυπέλλου μπορει να διεξαχθεί στο Σοσνόβιετς”, έγραψε Πολωνός δημοσιογράφος

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Προσωπικές πληροφορίες επικαλέστηκε ο Πολωνός ρεπόρτερ Τόμας Βλοντάρτσικ, αναφέροντας πως υπάρχει έγκριση για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στο Σοσνόβιετς. Πως τελικά διαμορφώνονται τα δεδομένα.

Ο Τόμας Βλοντάρτσικ, Πολωνός δημοσιογράφος έκανε λόγο για έγκριση της πολωνικής ομοσπονδίας στο αίτημα της ΕΠΟ προκειμένου να φιλοξενηθεί εκεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Μάλιστα υποστήριξε πως το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού θα διεξαχθεί στο Σοσνόβιετς δίχως την παρουσία οπαδών, υπό την μοναδική προϋπόθεση ότι θα συμφωνήσουν οι δύο φιναλίστ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Το ρεπορτάζ εμπλέκει τους Σιμάνσκι, Κιεντζιόρα και Φερνάντο Σάντος. Οι δύο αγωνίζονται στους δύο φιναλίστ και είναι διεθνείς με την Εθνική, ενώ ο Φερνάντο Σάντος είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Πολωνίας και έχει πλούσιο ελληνικό παρελθόν.

Όπως η Πολωνία είναι ένας αρκετά πιθανός προορισμός. Όπως επίσης η Ρουμανία και η Αλβανία. Ωστόσο την ίδια ώρα εξαντλούνται οι ελπίδες να διεξαχθεί ο τελικός στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Γι’ αυτό και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος εξουσιοδοτήθηκε να μιλήσει με τους εκπροσώπους των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ προκειμένου να τους εκθέσει τα δεδομένα και να κλείσει οριστικά το ζήτημα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments