Αθλητισμός

Με Τερζή τη νέα σεζόν ο Άρης με εντολή Καρυπίδη

Με Τερζή τη νέα σεζόν ο Άρης με εντολή Καρυπίδη

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi (Αρχείου)

Στην τεχνική ηγεσία του Άρη θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν -ως πρώτος προπονητής- ο Τόλης Τερζής! 

Στην τεχνική ηγεσία του Άρη θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν -ως πρώτος προπονητής- ο Τόλης Τερζής!  Όπως μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος, η σκέψη, που είχε στο μυαλό του ο Θόδωρο Καρυπίδης, έγινε πράξη, καθώς αποφάσισε να δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης στον Έλληνα τεχνικό.

Ο Τερζής, ωστόσο, δεν θα είναι μόνος του, αφού θα έχει για άμεσο συνεργάτη του έναν άνθρωπο με μεγάλη εμπειρία και τεχνικές γνώσεις, τον προπονητή της Εθνικής Νέων, Τάσο Θέο!

Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.  Με τον Τόλη Τερζή φέτος ο Άρης έχει σε 16 παιχνίδια επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και επτά ήττες.

Πρώτη φορά ως no1 στον πάγκο του Άρη ο Τερζής κάθισε το 2018, όταν ανέλαβε την ομάδα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης μετά την απόλυση του τότε προπονητή, Πάκο Ερέρα, οδηγώντας την στη νίκη με σκορ 1-2. Ακολούθησαν τέσσερα παιχνίδια την σεζόν 2019-20, όταν ήρθε η νίκη με 4-0 επί του Παναθηναϊκού, αλλά ακολούθησε μόλις ένας βαθμός στα τρία επόμενα παιχνίδια.

Στη συνέχεια ήρθε η νίκη με 0-1 επί του Βόλου τη σεζόν 2020-21 μετά την απόλυση του Ένινγκ και η περσινή ισοπαλία (0-0) με τον ΠΑΟΚ πριν αναλάβει την ομάδα ο Μπούργος. Φέτος βρέθηκε στον πάγκο στην αρχή της σεζόν στο 0-2 με τον Αστέρα Τρίπολης και το 0-0 με τον ΠΑΟΚ, πριν αναλάβει την ομάδα για τα τελευταία 15 παιχνίδια στη σεζόν. Σε 23 παιχνίδια με τον Τερζή στον πάγκο ο Άρης είχε δέκα νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και εννέα ήττες, μετρώντας συνολικά 1,47 βαθμούς ανά παιχνίδι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments