Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Να τα δώσει όλα στον “τελικό” με τον Ολυμπιακό

ΠΑΟΚ: Να τα δώσει όλα στον “τελικό” με τον Ολυμπιακό

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi (Αρχείου)

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ ενόψει του πρώτου «τελικού» με τον Ολυμπιακό, στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.  «Και οι τρεις είναι διαθέσιμοι κανονικά, το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ είναι πολύ μακριά. Δεν μπορεί να είναι στο μυαλό κανενός και δεν μπορούμε να μιλάμε για παρόντες και απόντες. Κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει στις 24/5. Το μόνο πρακτικό που σχετίζει το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό με τον τελικό του Κυπέλλου δεχθεί κόκκινη κάρτα, δεν θα παίξει στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Άρα έτοιμος ο Ίνγκασον, ο Ντόουγκλας και ο Σάστρε. Είναι μεγάλες οι απουσίες του Τάισον και του Ολιβέιρα, οι οποίοι δεν είναι εντελώς εκτός, αλλά θα κάνουν κάποια τεστ για να δούμε την ετοιμότητά τους», πρόσθεσε.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Έχω στο μυαλό μου τη δήλωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά αν ο ΠΑΟΚ χάσει την Κυριακή από τον Ολυμπιακό και δεν κερδίσει την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου, ας έρθει ο Γιάννης να μας εξηγήσει τι είναι αποτυχία. Δεν στέκει αυτό περί αποτυχίας στον αθλητισμό, είναι σα να φοβάσαι να έρθεις αντιμέτωπος με τις αποτυχίες σου με βάση τον στόχο που θέτεις σε μία σεζόν».

Όσον αφορά τις πληροφορίες για τον Πέλκα, υπογράμμισε ότι είναι ελεύθερος, μαζεύει προτάσεις και υπάρχει δεδομένα ενδιαφέρον από τον «Δικέφαλο του Βορρά» για τον διεθνή μεσοεπιθετικό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments